Ciprian Sora, săgeată spre vărul Daniel Ghiță după victoria lui Benny Adegbuyi în fața lui Badr Hari

2 luni in urmă 25

Liga 1: UTA - Astra, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Sepsi, luni, ora 20:30, Digi Sport 1

Sora și Ghiță au fost printre primele vedete ale circuitului Local Kombat în România și au devenit idoli și modele pentru mulți tineri. Ghiță și-a exprimat susținerea pentru Badr Hari și înaintea luptei de la Rotterdam, dar și după meci, ironizându-l pe supergreul din Aiud. 

Fondator al unei academii ce-i poartă numele, Sora a realizat pe Facebook un rezumat al meciului din Rotterdam, iar la final i-a dat subtil și o replică lui Ghiță, actual deputat. "Felicitări, un meci cât o istorie! Cei care l-au blamat să își ceară scuze și să le fie rușine, el este ambasadorul nostru!”, a scris Sora. 

„Benny Adegbuyi a scris istorie cu victoria împotriva lui Badr Hari și pot spune că este cel mai valoros kick boxer român în activitate. Un meci dificil pentru care știu că s-a pregătit așa cum trebuie cu mai multe stagii în Olanda!

Ciprian Sora, rezumatul primei runde

Prima repriză i-a aparținut după opinia mea, doar că doi dintre arbitri l-au preferat pe Badr Hari, meciul fiind în Olanda. Loviturile de picior aveau rolul de a-l destabiliza pe marocan, lovituri asupra brațului drept, unde mai avusese o accidentare. Totul este făcut cu un plan tactic bine pus la punct.

Ciprian Sora, descrierea reprizei a doua 

Repriza a doua fiind una dificilă pentru al nostru spre sfârșit, este numărat după un schimb de lovituri pe schimbarea gărzii, se ridică și rezistă ultimele 30 de secunde atacului care se voia nimicitor. Ce sa vezi cu luciditate deși era afectat, reușește să blocheze și să eschiveze loviturile napraznice ale marocanului!

Ciprian Sora și momentul culminant al meciului Adegbuyi - Badr Hari 

Repriza a treia aveam niște emoții pe care greu le pot descrie.

Începe repriza! Un Benny hotărât lovește la corp, schimbă garda și îi aplică un croșeu de dreapta în piramida nazală. Aceasta cedează, simte puterea românului, care îl punctează cu o directă de stânga și se clatină mitul celui care vorbea de violență. Apoi, pe o directă vine contra cu piciorul stâng asupra coastelor. Cu asta l-a devastat pe mit!

Felicitari, un meci cat o istorie! Cei care l-au blamat sa isi ceara scuze si sa le fie rusine, el este ambasadorul nostru!”, a scris Sora, pe Facebook. 

Etichete: daniel ghita , benny adegbuyi , badr hari , ciprian sora
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă