Ciprian Sora îi bate obrazul vărului Daniel Ghiță, după ce Benny l-a făcut KO pe Badr Hari: „Să-i fie rușine!”

2 luni in urmă 55

ALTELE  ·  KICKBOXING

Benny Adegbuyi (35 de ani) l-a învins pe marocanul Badr Hari (36 de ani) în gala Glory 76. Ciprian Sora, unul dintre cei mai importanți luptători de kickboxing din istoria României, a avut un mesaj pentru criticii lui Benny. +19 FOTO

Benny Adegbuyi (35 de ani) l-a învins pe marocanul Badr Hari (36 de ani) în gala Glory 76. Ciprian Sora, unul dintre cei mai importanți luptători de kickboxing din istoria României, a avut un mesaj pentru criticii lui Benny.

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 decembrie 2020, 18:20 / Actualizat duminica, 20 decembrie 2020 19:04

Benny Adegbuyi (35 de ani) l-a învins pe marocanul Badr Hari (36 de ani) în gala Glory 76. Ciprian Sora, unul dintre cei mai importanți luptători de kickboxing din istoria României, a avut un mesaj pentru criticii lui Benny. 

Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari în Glory 76 (VIDEO)

Ciprian Sora l-a felicitat pe Benny și nu a ratat ocazia de a-l „înțepa” pe Daniel Ghiță, cel care mizase pe marocan înaintea galei Glory 76. Sora și Ghiță sunt veri, dar relația dintre ei s-a deteriorat începând cu anul 2012. 

Benny Adegbuyi l-a făcut KO pe Badr Hari! Mesajul lui Ciprian Sora

„Benny Adegbuyi a scris istorie cu victoria impotriva lui Badr Hari si pot spune ca este cel mai valoros kick boxer român în activitate. Un meci dificil pentru care stiu ca s-a pregatit asa cum trebuie cu mai multe stagii de pregatire in Olanda! 

Prima repriza i-a apartinut dupa opinia mea, doar ca doi dintre arbitri l-au preferat pe Badr Hari, meciul fiind in Olanda. Loviturile de picior aveau rolul de a-l destabiliza pe marocan, lovituri asupra bratului drept, unde mai avusese o accidentare. Totul este facut cu un plan tactic bine pus la punctRepriza a doua fiind una dificila pentru al nostru spre sfarsit, este numarat dupa un schimb de lovituri pe schimbarea garzii, se ridica si rezista ultimele 30 de secunde atacului care se voia nimicitor. Ce sa vezi cu luciditate desi era afectat, reuseste sa blocheze si s-a eschiveze loviturile napraznice ale marocanului!Repriza a treia aveam niste emotii pe care greu le pot descrie. Incepe repriza un Benny hotarat loveste la corp, schimba garda si ii aplica un croseu de dreapta in piramida nazala. Aceasta cedeaza, simte puterea romanului, care il puncteaza cu o directa de stanga si se clatina mitul celui care vorbea de violenta. Apoi, pe o directa vine contra cu piciorul stang asupra coastelor. Cu asta l-a devastat pe mit!!!

Felicitari, un meci cat o istorie! Cei care l-au blamat sa isi ceara scuze si sa le fie rusine, el este ambasadorul nostru!!”, a scris Ciprian Sora, pe facebook. 

VIDEO. Benny Adegbuyi, despre o eventuală luptă cu Daniel Ghiță

Citește și alte știri despre lupta dintre Benny și badr Hari: 

VIDEO Benny Adegbuyi, probleme din cauza rasismului » Ce dezvăluia campionul român: „Primesc mesaje precum «Cioară», «Negrule», «Du-te la tine în țară!», «Țiganule»”FABULOS! Cine l-a ajutat pe Benny Adegbuyi să-l bată Badr Hari + mesajul primit înainte de luptă

Ce i-au transmis interlopii din Murgeni lui George Simion, liderul AUR, la întâlnirea de la Vaslui

Libertatea

Playtech: Gigi Becali i-a dat soției 30.000 de euro pentru shopping. Replica ei l-a șocat, pur și simplu. Femeia e GENIALĂ!
13:30 Fotbal, Serie A

Torino - Sampdoria

Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
14:00 Fotbal, Liga 1

Hermannstadt - Poli Iași

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
16:00 Fotbal, Serie A

Sassuolo - AC Milan

Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
16:30 Fotbal, Liga 1

Botoșani - Voluntari

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
19:00 Fotbal, Serie A

Atalanta - AS Roma

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:00 Handbal F, Finala Campionatului European

Franța - Norvegia

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:00 Fotbal, Liga 1

Academica Clinceni - Dinamo

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
22:00 Fotbal, La Liga

Eibar - Real Madrid

Digi 2, Telekom 2, Look Sport

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă