Ciprian Șora, atac indirect la adresa lui Daniel Ghiță, după criticile aduse lui Benny Adegbuyi: „Să-și ceară scuze și să le fie rușine!”

2 luni in urmă 1

Ciprian Șora, fostul mare luptător de kickboxing român, l-a atacat, în mod indirect, pe Daniel Ghiță, după cuvintele dure adresate lui Benny Adegbuyi, în urma victoriei cu Badr Hari, din Glory.

Atât înainte, cât și după meciul cu Badr Hari, Daniel Ghiță a avut comentarii acide, în mediul online, la adresa lui Benny Adegbuyi.

Benny Adegbuyi a reuști să-l învingă pe „colosul” Badr Hari, în runda a treia, din gala Glory 76. Marocanul nu a mai putut continua meciul, după ce Benny i-a spart nasul cu o dreaptă devastatoare.

Ciprian Șora, atac indirect la adresa lui Daniel Ghiță

Fostul mare luptător de kickboxing și-a exprimat aprecierea față de Benny Adegbuyi, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook. Acesta nu a uitat de contestatarii lui Benny, pe care i-a îndemnat să-și ceară scuze și să le fie rușine.

„Benny Adegbuyi a scris istorie cu victoria impotriva lui Badr Hari si pot spune ca este cel mai valoros kick boxer Roman in activitate.
Un meci dificil pt care stiu ca sa pregatit asa cum trebuie cu mai multe stagii de pregatire in Olanda !

Prima repriza ia apartinut dupa opinia mea doar ca doi dintre arbitri l au preferat pe badr hari meciul fiind in Olanda, loviturile de picior aveau rolul de al destabiliza pe marocan, lovituri asupra bratului drept unde mai avusese o accidentare totul este facut cu un plan tactic bine pus la punct.

Repriza a doua fiind una dificila pt al nostru spre sfarsit, este numarat dupa un schimb de lovituri pe schimbarea garzii se ridica si rezista ultimele 30 de secunde atacului care se vroia nimicitor, ce sa vezi cu luciditate desi era afectat reuseste sa blocheze si s a eschiveze loviturile napraznice ale marochinului si suna gongul salvator!

Repriza a treia aveam niste emotii pe care greu le pot descrie, incepe repriza un Benny hotarat loveste la corp schimba garda si ii aplica un croseu de dreapta in piramida nazala si aceasta cedeaza simte puterea Romanului acesta il puncteaza cu o directa de stanga si se clatina mitul celui care vb de violenta, apoi pe o directa vine contra cu piciorul stang asupra coastelor care l devasteaza pe mit !!!
Felicitari, un meci cat o istorie!!

Cei care l au blamat sa si ceara scuze si sa le fie rusine, el este ambasadorul nostru!! Ossu”, a scris Ciprian Șora, pe pagina de Facebook.

 

The post Ciprian Șora, atac indirect la adresa lui Daniel Ghiță, după criticile aduse lui Benny Adegbuyi: „Să-și ceară scuze și să le fie rușine!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă