Ciprian Paraschiv, prima reacție după ce Andrei Cristea a fost forțat să redevină jucător: "Nu merita asta"

1 lună in urmă 2

Cupa României: Universitatea Cluj - Viitorul Pandurii Târgu-Jiu, miercuri, 17:30, Digi Sport 1

Cupa României: Petrolul - Astra, miercuri, 20:30, Digi Sport 1

Ciprian Paraschiv a postat un mesaj pe Facebook după întâlnirea Comitetului Director al clubului Poli Iași: "Sunt în drum spre București pentru întâlnirea de mâine a cluburilor din Liga 1. În ceea ce mă privește, îmi voi prezenta punctul de vedere după ce voi discuta cu cei care au luat deciziile de azi, fără să fiu consultat.

Acum pot să spun doar atât: Andrei nu merita să fie tratat atât de urât!", a scris Ciprian Paraschiv, pe Facebook.

Măsuri drastice la Poli Iași! Andrei Cristea redevine jucător, 4 antrenori se află pe lista clubului

Andrei Cristea fusese numit antrenor principal după plecarea lui Daniel Pancu, dar mutarea nu a revitalizat echipa.

Andrei Cristea redevine jucător, 4 antrenori se află pe lista clubului

Iată deciziile luate de Comitetul Director al clubului Poli Iași, din care face parte și primarul Mihai Chirica:

Andrei Cristea se va întoarce la rolul de jucător, urmând ca Poli Iași să caute un alt antrenor principalȘeful departamentului de scouting, Anton Heleșteanu, a fost demis pentru campania de transferuri pe care a realizat-oPreședintele Ciprian Paraschiv a fost sancționat cu 10% din salariu pentru următoarele trei luni

Conform ProSport, primarul Chirica a întocmit lista scurtă a antrenorilor care ar putea să vină la Iași: Adrian Mihalcea, Flavius Stoican, Cristiano Bergodi și Eugen Neagoe. Dintre aceștia, Stoican spunea la începutul anului că nu vrea să plece de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, dar este posibil ca cele două eșecuri suferite după reluarea Ligii 2 să-l facă să schimbe echipa.

Poli Iași se află pe locul 16 în Liga 1, cu 16 puncte adunate în 24 de etape. Hermannstadt se află pe poziția 15, cu 22 de puncte. Moldovenii au ajuns la 9 etape consecutive fără succes în Liga 1. În etapa următoare, Poli Iași merge la Pitești, pentru meciul cu FC Argeș.

VIDEO Rezumatul partidei Poli Iași - FC Voluntari 0-2

Etichete: andrei cristea , mihai chirica , antrenor poli iasi , ciprian paraschiv , presedinte poli iasi , mihai chirica primar iasi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă