Ciprian Marica știe cum poate Edi Iordănescu să facă performanță la FCSB. „Lucrurile nu se vor schimba peste noapte!”

1 lună in urmă 40

Ciprian Marica (35 de ani), fostul atacant al echipei naționale a României, știe cum poate Edi Iordănescu să facă performanță la FCSB.

Fostul atacant care a jucat pentru VfB Stuttgart în perioada iulie 2007 – iulie 2011 a comentat în legătură cu revenirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică a celor de la FCSB.

Ciprian Marica este de părere că Edi Iordănescu are nevoie de timp ca să poată să facă schimbări la vicecampioana României și că nu poate să facă minuni în doar câteva săptămâni.

Cum poate Edi Iordănescu să facă performanță la FCSB

Totodată, Ciprian Marica este curios dacă Gigi Becali îi va acorda toată libertatea lui Edi Iordănescu dacă echipa roș-albastră nu va avea rezultate bune în perioada următoare.

„Înţeleg ca are libertate totală, singura întrebare e dacă va avea răbdare Gigi Becali pentru că lucrurile nu se vor schimba peste noapte, nu are o baghetă magică Edi Iordănescu şi va schimba faţa echipei în câteva săptămâni. Nu cred că astăzi poate să ia campionatul”, a declarat Ciprian Marica, fostul atacant al echipei naționale a României, pentru Telekom Sport.

Edi Iordănescu, clauze împotriva lui Gigi Becali

Edi Iordănescu a semnat cu FCSB după ce s-a asigurat că Gigi Becali nu se va implica peste el la echipă, așa cum a făcut-o în ultimii ani cu antrenorii trecuți pe la vicecampioana României. Tehnicianul în vârstă de 43 de ani trebuie să încaseze 500.000 de euro dacă latifundiarul din Pipera îl va da afară și va putea să își rezilieze contractul în orice moment dacă Gigi Becali se va implica peste el. Totodată, patronul celor de la FCSB trebuie să îi plătească 100.000 de euro dacă trupa roș-albastră câștigă titlul în sezonul 2021 – 2022.

Edi Iordănescu a semnat un contract cu FCSB până la finalul sezonului 2021 – 2022, iar apoi va negocia cu latifundiarul din Pipera pentru a vedea dacă va mai continua la gruparea roș-albastră.

The post Ciprian Marica știe cum poate Edi Iordănescu să facă performanță la FCSB. „Lucrurile nu se vor schimba peste noapte!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă