Ciprian Marica și Ilie Năstase, ”la cuțite”? Nașul și finul s-ar fi certat de la bani. Fostul fotbalist a lămurit situația

2 săptămâni in urmă 17

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

În cadrul emisiune DigiSport Special, jurnalistul Decebal Rădulescu a înaintat ipoteza potrivit căreia Marica și Năstase ar fi avut un conflict destul de puternic, totul pornind de la afacerea pe care o conduc împreună. Mai mult, invitatul lui Vali Moraru l-a acuzat pe fostul fotbalist român că ar fi tăiat zeci de copaci pentru a construi un hotel în inima Capitalei.

Conflict Ciprian Marica-Ilie Năstase? ”Mi se par niște lucruri de mintea copiilor

Marica a negat ferm orice neînțelegere cu Ilie Năstase și a glumit pe seama afirmațiilor lui Decebal Rădulescu.

Sunt surprins! Cine a afirmat lucrul acesta, să susțină cu dovezi. În primul rând, nu am fost la birou. Am avut mai multe discuții cu Ilie Năstase, dar niciodată în contradictoriu. Nu m-aș certa cu el pentru nimic în lume. Îl respect, e finul meu, dacă e vreo neînțelegere o rezolv cu el amical. Nu există un conflict și nu ar putea exista pentru că eu aș ceda întotdeauna.

Mi se par niște lucruri de mintea copiilor. Sunt niște lucruri total neadevărate. Exclus! Cred că vreo 150 de arbori s-au defrișat, eu personal i-am tăiat (n.r.- ironic). Dacă îți arat un parc care era în baza aceea, cum era și cum arată astăzi... Când încerci să faci ceva frumos, încep să apară probleme. M-aș bucura să pot construi un hotel, dar deocamdată fac fotbal și tenis. Aș putea să fac, dar deocamdată nu am bani.

Prin hotărârea de guvern, avem voie să facem hotel, dar nu e cazul. Încercăm să facem o academie de tenis și încep să prindă contur lucrurile. E foarte apetisant și `vai, ce face Marica`. Marica face doar sport!

Noi avem un contract de asociere-participațiune. E o hotărâre de guvern prin care i-a fost dată (n.r.- baza sportivă) fundației domnului Năstase. Exclus închiriere. Noi facem doar sport, fără conflict. Când lucrurile devin frumoase, toate lumea începe să-și dea cu părerea”, a declarat Ciprian Marica, la emisiunea DigiSport Special.

VIDEO Ciprian Marica, despre presupusul conflict cu Ilie Năstase, în dialog cu Decebal Rădulescu

Etichete: ciprian marica , ilie nastase , decebal radulescu , conflict marica nastase
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă