Ciprian Marica, revoltat după declarația managerului de la Institutul „Marius Nasta”: „Ne-am săturat de ăștia scoși în față să bage groaza în populație”

1 lună in urmă 1

Medicul Beatrice Mahler, managerul instituției „Marius Nasta”, a vorbit despre valul trei al pandemiei de coronavirus și despre fondul circulației unei noi tulpini a virusului. „La «Marius Nasta» de la prânz nu mai există niciun loc liber, toate locurile - și în secție, și în terapie intensivă – sunt pline și probabil că în această noapte va trebui să punem paturi suplimentare. 

Va fi mai rău, evoluția este extrem de brutală, numărul de cazuri este mare, lumea a obosit, într-adevăr, parcă nu înțeleg că e din nou ceva extrem de grav și serios ce vedem în spital” a declarat Beatrice Mahler la Digi24. După declarația medicului, Ciprian Marica a reacționat pe contul său oficial de Facebook.

Ciprian Marica, revoltat de reacția lui Beatrice Mahler

„Se face un an de când în spațiul public apar aceleași figuri, aceeași vestitori ai groazei. Nu e intervenție televizată în care să nu anunțe nenorociri prezente sau viitoare, că nu mai sunt locuri la ATI, că vor muri oameni care nu pot fi îngrijiți!

Băi, dar voi, directori de spitale, șefi sau doar medici, când mai munciți dacă toată ziua sunteți la televizor? Când mai căutați voi soluții pentru cei cu probleme, ca ziua are doar 24 de ore în care voi nu faceți decât să vă văitați sau să amenințati la TV.

Băi, dar voi, directori de spitale, șefi sau doar medici, când mai munciți dacă toată ziua sunteți la televizor? Când mai căutați voi soluții pentru cei cu probleme, ca ziua are doar 24 de ore în care voi nu faceți decât să vă văitați sau să amenințati la TV.

Nu mai știe nimeni nimic despre Covid in țara asta, în domeniul medical? N-a învățat nimeni altcineva nimic într-un an de pandemie? N-or fi medici dedicați meseriei, care au muncit în anonimat și au salvat vieți și care să aducă oamenilor și optimism, speranță? Hai să-i vedem și pe ei!

Nu de alta, dar de ăștia tot scoși în față să bage groaza în populație ne-am cam săturat! Ajunge! Că pare că vă face placere, ca de-abia așteptați să promovați frica, groaza! Ajunge! Mai odihniți-vă și voi! Mai odihniți-i și voi, ăștia care-i băgați la înaintare!” a scris Ciprian Marica.

CV Ciprian Marica:

Liga 1 și Cupa României cu Dinamo BucureștiCupa Ligii cu FCSB3 Campionate, o Cupă și o Supercupă a Ucrainei cu Șahtior Donețsk25 de goluri pentru România72 de selecții pentru echipa națională

VIDEO. Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Mi-am asumat! Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu”

Citește și alte știri de actualitate: 

Planeta nu se mai scufundă! George Copos, investiție de 25 de milioane de euroEa îi susține pe Drăgușin și Ronaldo: a făcut senzație în Europa de est și ține cu Juventus

Mărturia medicului ATI despre decesul lui Adi Bărar, liderul trupei Cargo

Libertatea

Playtech: Raed Arafat, AVERTISMENT dur despre dezavantajele vaccinului anti-Covid-19. Ce spune specialistul României
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă