Ciprian Deac, savuros după victoria la limită cu Sepsi: „Unde se face diferența? Ciocul mic și muncă multă”

2 săptămâni in urmă 12

Ciprian Deac, mijlocașul în vârstă de 35 de ani al lui CFR Cluj, a adus victoria în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe și a vorbit despre „secretul” campioanei.

Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj s-au întâlnit în cadrul etapei a doua din play-off-ul Ligii 1, iar ardelenii au învins la limită, scor 1-0, după penalty-ul transformat de către Ciprian Deac, în minutul 45.

Ciprian Deac, după Sepsi Sfântu Gheorghe – CFR Cluj 0-1

„Ați văzut că ne-am chinuit, a fost un joc urât. Știam ce ne așteaptă. E bine că am luat cele trei puncte. Am știut că Sepsi e o echipă agresivă, care nu o să ne lase să construim. Știam că o să câștigăm chinuit, cu 1-0. În ultimii trei ani, nu am practicat cel mai frumos fotbal, dar a fost eficient pe hârtie, când s-a tras linie.

(n.r. întrebat dacă a ieșit Craiova din lupta pentru titlu după remiza cu FC Botoșani) Și Craiova trebuie luată în seamă, pentru că este echipă periculoasă, cu jucători buni. O să fie greu meciul cu Craiova. Noi suntem pregătiți, ne place presiunea, știm să jucăm pentru primul loc. Unde se face diferența? Ciocul mic și muncă multă. Nu e niciun secret, eu cred că aici se face diferența”, a spus Ciprian Deac, la flash-interviurile de după meci.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj a urcat pe primul loc în clasament, cel puțin pentru moment, până la meciul dintre Academica Clinceni și FCSB. Ardelenii au 38 de puncte, iar FCSB are 36 de puncte și un meci în minus. Universitatea Craiova s-a încurcat la Botoșani, unde a remizat, scor 1-1, și rămâne pe locul 3, cu 31 de puncte.

„Este foarte importantă victoria. Eu nu știam ce a făcut Craiova. Ne-am uitat că a făcut egal. Important e să fim noi uniți. Noi sper să câștigăm cât mai multe meciuri. E important să nu luăm gol, că le dăm încredere colegilor”, a spus și Cristi Manea, după meci.

The post Ciprian Deac, savuros după victoria la limită cu Sepsi: „Unde se face diferența? Ciocul mic și muncă multă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă