Ciprian Deac „o amenință” pe FCSB după dubla cu Poli Iași: „Suntem foarte puternici!”

1 lună in urmă 1

Ciprian Deac a fost iar la înălțime în Liga 1 și a reușit dubla în victoria cu Poli Iași, scor 4-0, iar mijlocașul este foarte optimist în perspectiva derby-ului cu FCSB.

După victoria la scor în fața codașei din Liga 1, campioana României a egalat la puncte echipa lui Toni Petrea, care a câștigat și ea în această etapă: 1-0 la Arad cu UTA.

Edi Iordănescu nu s-a putut baza la partida cu Poli Iași pe patru jucători importanti: Mario Camora a ratat meciul din cauza unei suspendări, în timp ce Valentin Costache, Gabriel Debeljuh și Mario Rondon au fost indisponibili din cauza infectării cu COVID-19.

Ciprian Deac este deja cu gândul la FCSB: „Formăm un grup foarte puternic!”

„În astfel de meciuri, dacă nu intri concentrat, crezi că meciul este ușor. Am luat partida foarte în serios, am intrat bine de la început, e bine că jucăm fotbal. Ne-a ieșit jocul, formăm un grup foarte puternic, suntem o echipă foarte bună în acest campionat”, este convins Deac.

Internaționalul român știe secretul din spatele succeselor obținute de ardeleni: „Ne lipsesc jucători foarte importanți, am jucat cu gândul și la ei, Mario Camora a devenit tătic, am evoluat și pentru cei din staff, suntem o familie foarte frumoasă și suntem foarte uniți”.

Echipele de start:

CFR Cluj: Sandomierski – Susic, Vinicius, A. Burcă, Latovlevici – C. Deac, Bordeaianu, Itu – Gîdea, Omrani, A. Păun
Rezerve: Arlauskis – Ciobotariu, Ben Youssef, Hoban, Sigurjonsson, L. Aurelio, M. Pereira, Chipciu, Carnat
Antrenor: Edi Iordănescu

Poli Iași: Brănescu – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Bușu – R. Popa, Vanzo – Calcan, D. Flores, A. Stan – Duranovic
Rezerve: Axinte – Cană, Zaharia, Vega, De Iriondo, Acosta, Platini, R. Lopes, Gaitan
Antrenor: Nicolo Napoli

The post Ciprian Deac „o amenință” pe FCSB după dubla cu Poli Iași: „Suntem foarte puternici!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă