Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, spune că primarul general Nicușor Dan nu îi răspunde la telefon: ”A fost inabordabil în această perioadă”

1 lună in urmă 30


Ciprian Ciucu le-a transmis cetățenilor care l-au luat la întrebări despre stadiul lucrărilor din zona Prelungirea Ghencea că nu le poate oferi nicio informație nouă deoarece nu a putut lua legătura cu Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, scrie Spotmedia.


”Cei care locuim pe Prelungirea Ghencea vă rugăm să nu ne mai spuneți că acest subiect ține de PMB, deoarece v-am votat noi, locuitorii acestei zone, nu cei de la PMB! Normal ar fi să stabiliți cu primarul Capitalei o întâlnire pe lună, după care să ne faceți nouă, locuitorilor, o informare transparentă a statusului lucrărilor”, a scris cineva pe Facebook, la o postare de-a lui Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, în care acesta vorbea despre ceea ce a făcut în două luni, de la numirea în funcție.


Referitor la lucrările în zona Prelungirea Ghencea, Ciucu a afirmat: ”Am dat drumul la Studiul de Prefezabilitate cu versiuni de traseu, dar vor fi exproprieri – avem deja lista de proprietari”.


”Credeți că eu nu aș vrea să știu”


”Când primarul general va răspunde la telefon, voi vorbi cu el. În această perioadă a fost inabordabil. Credeți că eu nu aș vrea să știu și eu ca să vă pot spune și dumneavoastră? Aici stau, în Ghencea. Când va debloca conturile, probabil va continuă lucrarea”, a fost comentariul lui Ciprian Ciucu.În postarea sa, Ciucu recunoaște că finalizarea lucrărilor din Prelungirea Ghencea ar ajuta multe decongestionarea traficului în zona Drumul Taberei, dar transmitea că se bazează pe ”ajutorul Primăriei Capitalei”.


<div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/ciprian.ciucu/posts/10159365953794203" data-width="500" data-show-text="true"><blockquote cite="https://www.facebook.com/ciprian.ciucu/posts/10159365953794203" class="fb-xfbml-parse-ignore"><p>Pentru că a fost finalul anului, e normal să fac o dare de seamă cu activitățile de care m-am ocupat în cele 2 luni de...</p>Publicată de <a href="https://www.facebook.com/ciprian.ciucu">Ciprian Ciucu</a> pe&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/ciprian.ciucu/posts/10159365953794203">Luni, 4 ianuarie 2021</a></blockquote></div>

Ciucu și Dan au câștigat alegerile susținuți de alianta PNL-USR PLUS.


Altfel, activ pe rețelele sociale, Nicușor Dan are ultima postare pe Facebook pe 1 ianuarie: ”Mulțumesc tuturor! A fost un an greu. Am simțit fiecare acest lucru. Dar l-am trecut cu bine, atât cât a putut fiecare. Știm, cel puțin, că avem puterea să începem anul cu mai multă încredere și speranță. Vă doresc multă sănătate, pace și să aveți convingerea că putem reuși în lucrurile pe care ni le propunem. Trebuie să gândim mare pentru București și vom reuși. La mulți ani!”.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă