Ciprian Ciucu, despre o eventuală demisie din PNL: Ceea ce mă ţine este că fără mine alianţa pe Bucureşti s-ar destrăma în câteva zile

3 săptămâni in urmă 7

Ciprian Ciucu, primarul sectorului 6 şi preşedintele PNL Bucureşti, a anunţat, pe Facebook, că reflectează la o eventuală demisie din partid, după ce formaţiunea a decis să negocieze guvernarea cu PSD, informează News.ro.

„M-am gândit. Şi mă gândesc. Ceea ce mă ţine este că fără mine, şi ştiu ce vorbesc, alianţa pe Bucureşti s-ar destrăma în câteva zile. Nicuşor Dan ar fi pe nicăieri în acest context şi 3 ani ar trece degeaba. Reflectez”, a comentat Ciucu, la postarea de pe Facebook a publicitarului Alex Tocilescu.

 Ceea ce mă ţine este că fără mine alianţa pe Bucureşti s-ar destrăma în câteva zile

Postarea făcea referire la opţiunile pe care le are Ciucu, după ce PNL a decis să negocieze guvernarea cu PSD. O demisie din partid ar duce la pierderea mandatului, iar o opoziţie pe faţă la deciziile pe care le iau liberalii, ar duce, însă, la pierderea finanţării de la bugetul de stat, se arăta în postare.

Negocierile dintre PNL, PSD şi UDMR pe programul de guvernare încep astăzi, 10 noiembrie, la Vila Lac, pe domeniile economie și finanțe.

Vineri, 5 noiembrie, Ciucu anunţa că nu susţine formarea unei coaliţii de guvernare cu PSD şi se aşteaptă ca o astfel de colaborare să nu fie stabilită, de la nivel central, şi pentru autorităţile locale. În şedinţa de luni seară a PNL, s-au opus unei negocieri cu PSD organizaţia Bucureşti, prin vocea lui Ciprian Ciucu, filiala Sector 1, prin Sebastian Burduja, Sectorul 6, Tulcea, Vrancea, Dâmboviţa, Giurgiu, Covasna, Bistriţa, Braşov, Brăila, Ludovic Orban, Antonel Tănase. Au fost şi lideri care nu au dorit să se exprime, precum Marcel Vela de la Caraş-Severin, Gigel Ştirbu, de la Olt, Eugen Pîrvulescu, de la Teleorman, sau Doljul, Harghita şi Galaţiul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă