Cioloș: PNL riscă să nu mai intre în 2024 în Parlament dacă mizează totul să salveze un om. Văd că PNL se pregătește de un plan de guvernare cu PSD cu guvern minoritar

4 săptămâni in urmă 17

Dacian Cioloș, copreședintele USR PLUS, a declarat marți la B1 TV că e exclusă revenirea partidului într-un guvern condus de premierul Florin Cîțu și a avertizat PNL că ”riscă să nu mai intre în 2024 în Parlament” dacă mizează totul pe salvarea lui Cîțu.

”Dacă PNL vrea USL 2 cu PSD, ca să se asigure că nu mai intră în Parlament în 2024, e treaba lor. Văd că PNL se pregătește de un plan de guvernare cu PSD, cu guvern minoritar”, a mai spus Dacian Cioloș când a fost întrebat dacă i se pare posibil scenariul unui guvern minoritar condus de Florin Cîțu, cu susținere parlamentară de la PSD.

”Florin Cîțu ne-a demonstrat că am greșit cu prezumția de bună-credință. Vrem să fim respectați pentru lucrurile pe care ni le-am asumat împreună. PNL trebuie să decidă ce vrea cu premierul, văd că acum pune condiții când e cu spatele la zid. Nu văd o strategie la PNL. PNL trebuie să înțeleagă că jocul se resetează și vom vedea cine ce pune pe masă”, a declarat Dacian Cioloș la B1 TV.

Copreședintele USR PLUS a spus că decizia partidului în ce privește refuzul de a lucra cu premierul Florin Cîțu este extrem de fermă și e susținută de toată conducerea. (sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă