Ciolacu, nou atac în scandalul dezvăluirilor despre Florin Cîțu: „Iohannis să-și ceară scuze pentru că a pus un penal inconștient și haotic în fruntea guvernului”

2 luni in urmă 20

Președintele PSD Marcel Ciolacu a lansat vineri, 13 august, un atac la adresa premierului Florin Cîțu, la care se referă cu apelativele „inconștient” și „penal”. Social-democratul îi transmite premierului că ar treui bă-și dea demisia, în timp ce președintele Klaus Iohannis „să iasă odată și să-și ceară scuze românilor”.

„Adevărul se află întotdeauna! Dar onoarea aparține doar adevăraților bărbați de stat!
Cîțu cel cu ”ochii injectați și umezi” ar fi trebuit să-și dea deja demisia, iar Iohannis să iasă odată și să-și ceară scuze românilor pentru că a pus un penal inconștient și haotic în fruntea Guvernului României! Clotilde, ai legătura!”, a relatat Ciolacu pe Facebook.

Ultima sa propoziție este o aluzie la schimbul de replici dintre acesta și primarul Sectorului 1 din Capitală Clotilde Armand, care a transmis că PSD nu are de ce să-i ceară președintelui Klaus Iohannis să-l demită pe șeful Guvernului și a amintit că în urmă cu 20 de ani Marcel Ciolacu mergea la vânătoare alături de Omar Hayssam.

„Acum, m-am gândit să vă arăt ce făcea dl. Ciolacu în urmă cu 20 de ani. Marcel Ciolacu mergea la vânătoare Omar Hayssam - omul de afaceri sirian condamnat la 23 de ani de închisoare, fiind găsit vinovat de terorism și de alte infracțiuni. De ce fac această mențiune? Pentru că trebuie să privim CV-ul d-lui Ciolacu. Și vedem că acesta este fericitul posesor al diplomei de ’’perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale - Securitate şi buna guvernare - la Colegiul Naţional de Apărare Bucureşti. Dle. Ciolacu, să înțelegem erați apropiat de Omar Hayssam (vinovat de terorism) pentru că erați în practică pentru cursul de perfecţionare în domeniul securităţii şi apărării naţionale?

Și încă ceva: șeful de onoare al PSD, adică șeful d-lui Ciolacu, este acuzat de crime împotriva umanității. După părerea mea este cazul să intervină tele-justițiarul Ciolacu... pentru că este în pericol democrația.

PS: Acesta e omul care plânge în fiecare seară la TV pentru că i-am bătut în alegeri. Dacă vă întâlniți cu el pe stradă în goana lui pentru semnături de demitere a primarului, vă rog frumos să-l întrebați ce căuta lângă teroristul Omar Hayssam”, se arată în postarea edilului Sectorului 1.

Citeste si:

 „Ce făcea dl. Ciolacu în urmă cu 20 de ani? Mergea la vânătoare cu Omar Hayssam”

 "Vine de la Ciucă, pe care mulți îl vor premier"

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă