Ciolacu: N-avem nici comunicare, nici măcar instituțională, cu președintele Iohannis

1 lună in urmă 1

Marcel Ciolacu, președintele PSDMarcel Ciolacu, președintele PSD

Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că nu există niciun fel de comunicare între social-democrați și Klaus Iohannis, deși i s-ar fi părut "normal să existe o astfel de comunicare instituțională între Președintele României și toate forțele politice".

MARŢI, 09 MARTIE 2021, 12:36

SURSĂ: Realitatea.NET

AUTOR: Dana Bărăgan

„Îmi pare rău să vă dezamăgesc. N-am nicio înțelegere cu domnul Iohannis, dimpotrivă. N-avem nici comunicare, nici măcar instituțională, cu toate că, din punctul meu de vedere, eu sunt mai democrat din fire. Am trăit pe perioada lui Ceaușescu și știu ce îmi doresc de la un Președinte al țării. Mi-aș fi dorit să existe o comunicare, fiindcă este normală o comunicare instituțională între Președinte și toate forțele politice”, a declarat Ciolacu într-un interviu pentru DCNews.

Președintele PSD a vorbit, în cadrul interviului citat, și despre faptul că social-democrații sunt câștigătorii alegerilor parlamentare din România, amintind în context despre propunerea transmisă șefului statului privind instalarea unui guvern de uniune națională până la depășirea pandemiei de coronavirus.

„Domnul Președinte a dorit această coaliție a perdanților să vină la putere, cu adevărat. Din punctul meu de vedere, a fost un moft și s-a ajuns la anumite derapaje, fiindcă e foarte greu să mai ții cont de democrație și să vezi lucrurile foarte realist când tu de fapt ești un perdant. Să știți că există responsabilitatea câștigătorului, responsabilitatea perdantului nu există”, a arătat Ciolacu.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă