Ciolacu, mesaj de felicitare pentru Olaf Scholz după rezultatul alegerilor din Germania: „Vrem să lucrăm pentru un viitor mai durabil în Europa”

2 săptămâni in urmă 25

Marcel Ciolacu Marcel Ciolacu

Președintele PSD - Marcel Ciolacu l-a felicitat pe Olaf Scholz, candidatul Partidului Social-Democrat (SPD) la funcţia de cancelar al Germaniei, pentru rezultatul obținut.

DUMINICĂ, 26 SEPTEMBRIE 2021, 23:39

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„Felicitări Olaf Scholz. Mulți germani au ales SPD. Sperăm la un guvern condus de SPD. Împreună vrem să lucrăm pentru un viitor mai durabil în Europa! Respect și solidaritate”, a scris Marcel Ciolacu pe Twitter.

Olaf Scholz, candidatul social-democraţilor (SPD) la funcţia de cancelar al Germaniei, este de părere că estimările privind rezultatul alegerilor legislative de duminică îi conferă partidului său mandatul de a forma viitorul guvern.

„Cred că putem obţine un mandat pentru a revendica formarea viitorului guvern", a declarat Scholz.

„Cetăţenii vor o schimbare. Vor ca viitorul cancelar să fie candidatul SPD. Se poate vedea asta foarte clar din sondajele de opinie, dar şi din rezultatul alegerilor", a spus el, adăugând că şi alte partide au obţinut rezultate bune, în timp ce conservatorii au suferit pierderi semnificative.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă