Ciolacu, Firea, Dîncu, Tudose, în cărți pentru noul Guvern - Decizia luată de Iohannis la Cotroceni

1 lună in urmă 16

Ciolacu, Firea, Tudose, în cărți pentru viitorul Guvern Ciolacu, Firea, Tudose, în cărți pentru viitorul Guvern

PNL negociază cu PSD formarea unei majorități. Pe surse, sunt vehiculate nume pentru ministerele pe care PSD le-ar dori în Guvern, printre acestea fiind Gabriela Firea, Marcel Ciolacu, Mihai Tudose sau Vasile Dîncu.

JOI, 04 NOIEMBRIE 2021, 16:28

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Surse din PSD au precizat că social-democrații vor avea pretenția la câteva ministere importante, precum Internele și Finanțele Publice, iar printre liderii care ar urma să fie în Guvern se află Vasile Dîncu sau Gabriela Firea. Și Mihai Tudose ar dori să facă parte din viitorul Executiv PNL-PSD.

PNL și PSD discută o posibilă alianță. Vasile Dîncu a precizat că la întâlnirea cu cei de la PNL se va discuta despre chestiuni de compatibilitate, generale, care ţin de programul de guvernare şi a arătat că formaţiunea trebuie să dea premierul. 

Întrebat dacă PSD ar trebui să guverneze cu PNL, Dîncu a spus că, dacă vor face un efort şi peneliştii, se poate guverna”.

Președintele Klaus Iohannis va susține, astăzi, la ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă, la finalul discuțiilor între partide privind găsirea unei soluții de ieșire din criza politică și guvernamentală. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă