Ciolacu: "Eu, în comparaţie cu domnul Orban, nu îmi urmez nici paşii mei, nici cei ai partidului pe anumite calcule mereu politice"

5 luni in urmă 15

Marcel Ciolacu a explicat miercuri de ce PSD a ales să nu facă nicio alianţă în vederea alegerilor parlamentare din 6 decembrie, spunând că nu îşi bazează deciziile mereu pe calcule politice, spre deosebire de premierul Orban.

"Eu, în comparaţie cu domnul Orban, nu îmi urmez nici paşi mei, nici cei ai partidului pe anumite calcule mereu politice. Vreau să vă reamintesc decizia doamnei primar general Gabrielei Firea care a luat decizia să candideze sub sigla PSD şi atât, fără să facă aranjamente pe sub masă sau să încerce să coopteze în urma unor şmecherii politice anumite voturi sau să păcălească oamenii.

PSD se prezintă singur în alegerile generale. Sunt ferm convins că astfel toată echipa PSD, toţi oamenii de valoare din toate judeţele vor trage în aceeaşi direcţie şi vor fi mult, mult mai determinaţi să câştigăm pe 6 decembrie.", a declarat Marcel Ciolacu, întrebat miercuri la Dâmboviţa de ce PSD merge singur la alegerile parlamentare.

Marcel Ciolacu a mai declarat că Parlamentul va trece rapid legea pentru declararea zilei de 4 iunie Ziua Tratatului de la Trianon, pe care preşedintele Klaus Iohannis a trimis-o spre reexaminare, şi actul normativ va fi trimit din nou la promulgare.

"Ştiţi că a fost legea iniţiată de colegul meu, Titus Corlăţean. Vom proceda cum am făcut şi prima oară. Vom trece cât mai rapid această lege şi o vom trimite din nou la promulgare", a afirmat Marcel Ciolacu miercuri, informează News.ro.

Citeşte şi: ALEGERI 2020. PPU nu face alianţe pentru parlamentare

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă