Ciolacu, după victoria SPD în Germania: Alegerile anticipate reprezintă soluția pentru a da României o guvernare social-democrată, în ton cu restul Europei

3 săptămâni in urmă 21

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, susține, într-o postare pe Facebook după ce SPD a câștigat alegerile parlamentare federale din Germania, că „alegerile anticipate reprezintă soluția pentru a da României o guvernare social-democrată, în ton cu restul Europei”.

„Faptul că alegătorii celui mai puternic stat european cred că politicile de stânga îi pot proteja cel mai bine într-o asemenea situație de criză este un semnal puternic pentru toate țările Uniunii Europene”, afirmă Ciolacu.

Postarea lui Marcel Ciolacu:

Îi felicit pe Olaf Scholz și pe social democrații germani pentru victoria uriașă din alegerile parlamentare federale!

Stânga are șansa reală de a conduce destinele Germaniei în următorii ani și de a reda Europei o dimensiune socială și umană. Asta am transmis și când am fost la Berlin, alături de PES, pentru a-i susține pe colegii din SPD.

Faptul că alegătorii celui mai puternic stat european cred că politicile de stânga îi pot proteja cel mai bine într-o asemenea situație de criză este un semnal puternic pentru toate țările Uniunii Europene.

Inclusiv pentru România, unde un guvern de dreapta, aflat în derivă, a devenit un pericol la adresa stabilității statului!
De aceea, cred că alegerile anticipate reprezintă soluția pentru a da României o guvernare social-democrată, în ton cu restul Europei.

Sursa Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă