Ciolacu, după ce mai mulți miniștri au fost convocați la întâlnire cu Iohannis: Pe miniștri premierul i-a convocat. Am fost și eu informat de această întâlnire. Nu sunt curios de ceea ce au vorbit

2 săptămâni in urmă 50

După ce au apărut informații că mai mulți miniștri din Guvernul Ciucă au fost convocați la întâlnire cu președintele Klaus Iohannis, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, în emisiune la România TV, dacă e normal ca șeful statului să fie implicat în problemele guvernului și să-i convoace pe miniștri.

Liderul PSD a răspuns că a fost și el informat de întâlnire.

„Acum nu știu în ce termeni constituționali s-a discutat (cu președintele României – n.red) dar pe miniștri presupun că premierul i-a convocat (…) Miniștrii PSD mi-au spus că vor avea această întâlnire.  Nu sunt curios de ceea ce au vorbit”, a comentat Ciolacu, subliniind că dacă e președintele PSD nu înseamnă că e îndreptățit să știe ce discuții au avut miniștrii cu președintele Iohannis.

„Pe mine ceea ce mă interesează este să avem un guvern eficient și să realizăm asta, că deocamdată mai avm de muncit. Probabil că la întâlnirea cu preșdintele a fost vorba despre o simplă informare. Mai important este să ne vedem cu legea energiei, pentru nimeni nu e mulțumit cum funcționează aceasta. Am solicitat deja o întâlnire să vedem ce se întâmplă, să facem modificări ca plafonarea facturilor să fie cât mai eficientă…” a comentat Ciolacu.

Sursa Foto: Inquam Photos/ Autor: Octav Ganea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă