Ciolacu, despre numirea lui Vîlceanu la Finanțe: A fost în PSD dar nu e unul din produsele noastre High Class

2 luni in urmă 46

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, miercuri seara, la B1TV, numirea lui Dan Vîlceanu la Ministerul Finanțelor. Vîlceanu a fost membru PSD, chiar liderul Organizației de Tineret din PSD Gorj, însă Ciolacu apreciază că nu este unul dintre produsele „High Class” ale partidului.

„Da, mă bucur că avem în continuare o pepinieră bună și pentru celelalte partide, dar Vîlceanu nu e din produsele High Class  ale PSD și veți vedea lucrul acesta în următoarele luni”, a comentat Ciolcu.

El a adăugat că se bucură oricum că a scăpat de Florin Cîțu la Finanțe, având în vedere că acest portofoliu este al doilea cel mai important după cel al prim-ministrului.

„Cîțu îi critica guvernarea lui Orba, dar uită că toate deciziile le luau împreună, când ele era ministru la Finanțe. Prim-ministrul nu ia decizii fără a se consulta cu Finanțele”, a comentat Ciolacu.

Liderul social-democrat a ținut să reamintească faptele penale ale lui Cîțu din tinerețea sa, subliniind că se aștepta ca acesta să demisioneze. „Să faci împrumut la bancă și să nu dai banii înapoi? Adică tragi o țeapă băncii… Dacă se va duce Cîțu în vizită în SUA, ce facem acolo, vin perceptorii după el?”, a spus Ciolacu.

Sursa: Inquam Photos/ Autor: Alexandra Pandrea

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă