”Ciocul mic și multă muncă”. Ciprian Deac, sincer după victoria cu Sepsi: ”Un joc urât”

3 săptămâni in urmă 19

  • Liga 1: Poli Iași - FC Voluntari, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - FCSB, joi, 20:15, Digi Sport 1

Ciprian Deac a fost marcatorul unicului gol al partidei. Acesta a executat perfect o lovitură de la unsprezece metri și l-a lăsat neputincios pe goalkeeper-ul covăsnenilor.

Ciprian Deac, despre partida cu Sepsi: ”A fost un joc urât”

Ne-am chinuit. A fost un joc urât. A fost un joc de luptă. Știam ce ne așteaptă. Este bine că am obținut ce am vrut, cele trei puncte. Știam că Sepsi este o echipă agresivă, că nu o să avem spații de joc și nu o să ne lase să construim. A fost un joc urât. Știam că vom câștiga așa, chinuit, cum câștigăm noi câteodată. În ultimii trei ani, nu am practicat cel mai frumos fotbal, dar a fost eficient. Nu cred că ăsta este stilul CFR-ului. În ultimele etape am jucat un fotbal frumos în care ne-am creat ocazii și am reușit să marcăm.

Craiova trebuie luată în seamă. Este o echipă periculoasă, cu jucători buni și orice pas greșit, în play-off, se simte. Etapa următoare va fi și mai greu. Suntem pregătiți. În play-off, meciurile sunt cu presiune, dar ne place, știm să jucăm pentru primul loc și cred că aici s-a făcut diferența în ultimii trei ani. Ciocul mic și muncă multă. Nu e niciun secret. Suntem serioși, la antrenamente încercăm să dăm totul, suntem concentrați. Cred că aici se face diferența”.

VIDEO Rezumatul partidei Sepsi - CFR Cluj

Etichete: liga 1 , cfr cluj , ciprian deac , sepsi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă