Ciobotariu a vorbit despre viitorul lui Tamaș: "El are contract până în vară"

2 săptămâni in urmă 8

  • Serie A: AC Milan - AS Roma, joi, 19:30, Digi Sport 1

  • Serie A: Juventus - Napoli, joi, 21:45, Digi Sport 1

Tamaș a intrat în ultimele șase luni de contract, dar antrenorul Ciobotariu este convins că fundașul mai poate juca un an în Liga 1, la Voluntari:

Ciobotariu a vorbit despre viitorul lui Tamaș: "El are contract până în vară"

"Cu siguranţă va putea juca sezonul ăsta şi cred că încă un sezon, asta e părerea mea. La modul cum arată şi cum se pregăteşte cu siguranţă va juca încă un sezon. În plus, pentru că el are contract până în vară şi cu siguranţă i se va prelungi contractul, dacă doreşte.

Din câte ştiu eu, el îşi doreşte să rămână la această echipă, numai ca nu fac eu contractele. Şi eu îmi doresc ca el să rămână... bine, şi mie îmi expiră contractul în vară, aşa că ar fi bine să rămânem amândoi la Voluntari", a spus Ciobotariu.

Lotul FC Voluntari prezent la vizita medicală:

  • Portari: Victor Rîmniceanu, Mihai Popa, Daniel Constantin Paraschiv;
  • Fundaşi: Gabriel Tamaş, Igor Armaş, Cosmin Achim, Denis Ciobotariu, Vlăduş Andreş, Alexandru Vlad, Marius Briceag, Ulrich Meleke;
  • Mijlocaşi: Ion Gheorghe, Alexandru Ilie, Lukas Droppa,Vadim Raţă, Helder Tavares, Cristi Costin, George Merloi, Idan Golan, Lorand Fulop, Antonio Stan, Florin Bălan;
  • Atacanţi: Adam Nemec, Viktor Angelov.

FC Voluntari va juca primul său meci oficial din 2022 pe 22 ianuarie, în deplasare, cu Chindia Târgovişte, în etapa a 22-a, în direct pe Digi Sport 1.

Etichete: gabi tamas , liviu ciobotariu , antrenor voluntari , jucatori voluntari

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă