Cine va prezenta Asia Express sezonul 4. Gina Pistol, înlocuită de 3 nume cu mare greutate în Antena 1 (exclusiv)

2 săptămâni in urmă 73

Gina Pistol va fi înlocuită la Asia Express sezonul 4. Cine va fi gazda celui mai dur reality-show din lume și cum au reacționat fanii când au aflat această veste. Producătorii de la Antene sunt foarte fermi în decizia lor. Când ar putea începe filmările pentru al patrulea sezon și cine sunt vedetele care ar putea participa la Asia Express 4.

Cine va prezenta Asia Express sezonul 4

Cel mai îndrăgit și popular reality-show din România ar putea reveni pe micile ecrane. Asia Express sezonul 4 va fi prezentat de un bărbat, de data aceasta. Care este motivul pentru care producătorii emisiunii nu mai vor ca gazda reality-show-ului să fie o femeie? Se pare că șefii de la Antene se gândesc serios să pună în producție al patrulea sezon Asia Express, după ce filmările au fost oprite din cauza pandemiei de coronavirus care a tulburat întregul mapamond, în 2020.

Sezonul 4 Asia Express va fi prezentat de o vedetă masculină din România, iar cele trei nume care sunt pe listă, conform unor surse din Antenă, ar fi Răzvan Fodor, Liviu Vârciu și Speak. Unul dintre cei trei artiști ar putea fi amfitrionul celui mai popular reality-show din lume, moderând sezonul al patrulea de la Asia Express. Producătorii emisiunii nu vor ca o femeie să-i ia locul Ginei Pistol, deoarece se așteaptă ca revenirea acesteia pe sticlă să fie cu atât mai spectaculoasă.

„Vom vedea, probabil, trei bărbaţi. Răzvan Fodor, Liviu Varciu şi Speak. Producătorii nu doresc o femeie ca prezentator, tocmai pentru că întoarcerea Ginei la cârma emisiunii să fie una şi mai spectaculoasă”, a declarat în exclusivitate pentru impact.ro sursa respectivă din Antena 1.

Cine sunt noii concurenți de la Asia Express sezonul 4

Zvonurile din online spun că cei de la Asia Express ar fi început, deja, să coopteze vedete pentru a participa în sezonul patru de la Asia Express, care s-ar desfășura în Rusia și Turcia.

Se pare că pe lista celor sunați ar fi Pepe și Connect-R și Andreea Antonescu. Frumoasa șatenă este obișnuită cu astfel de provocări, având în vedere că abia s-a întors de la Survivor România, unde a participat în echipa Faimoșilor, în competiția din Republica Dominicană. Artista a participat și la Ferma de pe PRO TV.

O surpriză colosală pentru telespectatori ar fi participarea simpaticilor Jo și Juno la Asia Express. Potrivit jurnaliștilor de la click.ro, artiștii ar putea intra în cursa pentru marele premiu oferit de Antena 1, spre bucuria fanilor lor, care, de când s-au despărțit, abia așteaptă să-i vadă din nou împreună, mai ales acum, când au lansat și piesa „Mă mai ia”, care pare să vorbească despre sentimentele nerezolvate care au rămas între ei, după separare.

The post Cine va prezenta Asia Express sezonul 4. Gina Pistol, înlocuită de 3 nume cu mare greutate în Antena 1 (exclusiv) appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă