Cine va fi antrenor interimar la Universitatea Craiova, după plecarea lui Corneliu Papură

1 lună in urmă 1

Universitatea Craiova s-a despărţit de antrenorul principal Corneliu Papură, după ce echipa nu a reuşit să câştige în ultimele şapte etape. Până la instalarea unui nou antrenor principal, unul dintre secunzii lui Papură, Dragoş Bon, va pregăti meciul din etapa următoare al echipei din Bănie, cel din deplasare, cu Poli Iaşi.

Bon va fi ajutat de ceilalţi doi antrenori din staff-ul lui Papură, Octavian Benga, bănăţeanul recent ajuns la echipă, după ce a antrenat ASU Poli Timişoara, şi de Ionuţ Stancu, analistul video, cel promovat de la echipa-satelit a Universităţii.

În vârstă de 40 de ani, Dragoş Bon a fost şi în staff-ul lui Cristiano Bergodi, după ce îl „asistase” pe Papură şi în precedentul mandat. Dragoş Bon a fost acum două sezoane antrenor pricipal al echipei secunde a clubului craiovean, iar în trecut a lucrat la FCU Craiova, clubul lui Adrian Mititelu, fiind secund al lui Nicolo Napoli. Dragoş Bon a dirijat echipa din Bănie şi la cele două partide recente la care Papură a fost suspendat, cele cu Sepsi şi Astra.

Universitatea Craiova a evitat să mai anunţe cine asigură interimatul

Universitatea Craiova nu a mai anunţat cine va fi antrenor interimar, după ce fanii au speculat, ironic, formularea „va pregăti echipa în perioada imediat următoare”, folosită de gruparea din Bănie pentru a oferi impresia de interimat la reinstalarea lui Cornel Papură, după despărţirea de Cristiano Bergodi. După o perioadă în care toată lumea credea că Mirel Rădoi va prelua Universitatea Craiova, Mihai Rotaru a anunţat, la finalul turului, că Papură va primi credit până la finalul sezonului, stârnind protestele fanilor din Bănie.

După remiza cu FC Argeş, jucătorii Universităţii Craiova au rămas în cantonament, astăzi fiind programată o şedinţă de refacere. Duminică şi luni sunt programate două antrenamente, luni fiind prevăzută şi plecarea la Iaşi, pentru meciul cu formaţia moldoveană, în etapa a 21-a a Ligii I, care se va disputa marţi, de la ora 20.

Mihai Rotaru îl aşteaptă pe Reghecampf

Fostul şef al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că Laurenţiu Reghecampf nu mai ia în calcul o venire în Bănie, dar „Reghe” rămâne principala variantă a lui Mihai Rotaru pentru postul de principal. Rămâne de văzut dacă finanţatorul echipei din Bănie îl va convinge până la urmă pe Reghecampf să preia vicecampioana României, cei doi înţelegându-se în acest sens, după mai multe convorbiri. Mihai Rotaru insistă ca Dragoş Bon să fie păstrat în staff şi de Laurenţiu Reghecampf. În cazul în care nu va găsi înţelegere la Reghe, care ar fi însoţit de secunzii Bogdan Merişanu şi Viorel Dinu.

 

The post Cine va fi antrenor interimar la Universitatea Craiova, după plecarea lui Corneliu Papură appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă