Cine va conduce, de fapt, Astra după arestarea lui Ioan Niculae: "El are drept de semnătură, nu doamna Adina"

1 lună in urmă 1

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - UTA Arad, sâmbătă, 12:30, Digi Sport 1

Liga 1: Academica Clinceni - Astra, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

Directorul sportiv al Astrei, Bogdan Mara, a garantat că fiica lui Ioan Niculae, Adina, nu va conduce echipa. Președintele Dani Coman este cel care a rămas cu drept de semnătură după arestarea lui Ioan Niculae: "Din păcate, a fost făcută o confuzie. Apărea că doamna Adina s-ar implica la echipă. Nu este deloc adevărat. A fost mereu alături de domnul Niculae, dar noi am transmis după meciul cu Dinamo faptul că la hotel a venit doamna Niculae, însă este vorba de soția domnului Niculae.

Am avut nevoie de acest lucru, a discutat cu noi, cu Eugen, cu căpitanii de echipă, ne-a sigurat de sprijinul ei. Ea este un releu între patron și noi. Dânsul și-a pus anumiți oameni care se ocupă de afacerile dânsului și de echipă. Drept de semnătură are Dani Coman la echipă, el este cel însărcinat să ducă lucrurile mai departe și să facă ce e necesar ca echipa să meargă", a spus Bogdan Mara la Fotbal Club.

Patru trofee a luat Astra Giurgiu cu Ioan Niculae patron: campionatul României (2016), Cupa României (2014), două Supercupe ale României (2014, 2016)

Conform legislației în vigoare, Niculae va putea cere eliberarea condiționată după ce va fi executat două treimi din pedeapsă, adică după 3 ani și 4 luni, pentru că are peste 60 de ani. 

Cel mai probabil, Ioan Niculae ar putea să iasă din penitenciar după aproximativ doi ani.

Astra se află pe locul 11 în Liga 1, cu 28 de puncte.

Etichete: dani coman , ioan niculae , bogdan mara , fotbal club , conducere astra giurgiu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă