Cine trebuie să fie titularul din poarta României? Florin Prunea îi dă un sfat lui Rădoi: „El trebuie să aibă un punct de vedere”

3 săptămâni in urmă 1

În luna martie, România va înfrunta Macedonia de Nord (25 martie), Germania (28 martie) și Armenia (31 martie), în preliminariile de calificare la Cupa Mondială din 2022; România face parte din Grupa J în preliminariile CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

După retragerea lui Ciprian Tătărușanu, postul de titular în poarta națioanelei este vacant, iar Rădoi are de ales între David Lazar, Florin Niță și Florin Iacob.

Florin Prunea, portarul Generației de Aur, a vorbit despre situația portarilor de la echipa națională și a spus cine crede că va apăra în aceste trei meciuri din martie.

„E o problemă pentru că în ultimul an am pierdut toți trei portarii, pe Tătărușanu, Pantelimon și Lung. S-au retras toți. Cristi Bălgrădean trebuia să fie titular la națională. Nu știu ce se întâmplă cu el. A fost accidentat, după aceea și-a revenit, dar văd că nu a fost în lotul lui CFR.

Aș merge pe mâna lui Lazar, dar va fi greu de ales pentru că nici Niță nu e un portar rău. Un punct de vedere puternic trebuie să aibă antrenorul cu portarii. El trebuie simtă, să vadă care e mai în formă în ultimele două zile de antrenament. 

E păcat de situația lui Radu. Pe el l-aș fi văzut titular”, a declarat Florin Prunea la emisiunea „Digi Sport Matinal”.

VIDEO Cum participă selecționerul Rădoi la antrenamentele naționalei: „Mirel poate să și intervină dacă este cazul”

Citește mai multe știri despre echipa națională:

EXCLUSIV Alexandru Creţu debordează de optimism: „Putem să ne batem cu Germania!”S-a grăbit Rădoi când a renunţat la Ionuț Radu? 10 jucători de la Inter pleacă la naționalele lor!

Ce se va întâmpla cu pandemia în următoarele luni. Fondatorul BioNTech, declarații surprinzătoare

Libertatea

Playtech: BOMBĂ! Diana Șoșoacă, tentativă de asasinat! Ce a pățit senatoarea este halucinant
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă