Cine transmite meciurile României U21 de la Campionatul European. Partidele pot fi urmărite și în Republica Moldova

3 luni in urmă 25

România U21 se pregătește de participarea la un nou Campionat European, iar partidele tricolorilor vor fi transmise în direct de Televiziunea Română.

Tragerea la sorți a grupelor pentru Euro U21 din Ungaria și Slovenia este programată pe 10 decembrie, de la ora 13:30 (ora României).

Jucătorii lui Adrian Mutu s-au calificat la turneul final de anul viitor, după 1-1 cu Danemarca U21. România va bifa anul viitor doar a treia prezență la Euro U21, după cele din 1998 și 2019.

TVR va transmite meciurile României U21 de la Campionatul European

TVR a transmis și Campionatul European U21 de anul trecut, atunci când România a scris istorie și a ajuns până în semifinale. Tot Televiziunea Română a luat drepturile și pentru competiția de anul viitor.

Meciurile din cele patru grupe ale competiției se vor desfășura între 24 și 31 martie 2021. Echipele calificate mai departe din grupe, primele două clasate, vor lupta pentru titlul european în fazele eliminatorii programate în aceleași două țări, Ungaria și Slovenia, în perioada 31 mai – 6 iunie 2021.

În plus, TVR va transmite în exclusivitate și meciurile de calificare ale României U21 pentru Euro 2023.

Conform parteneriatului încheiat de TVR cu Federația Română de Fotbal, telespectatorii vor putea vedea în exclusivitate la televiziunea națională cele 10 meciuri, dintre care cinci disputate acasă, iar cinci în deplasare, pe care Naţionala de Fotbal U21 a României le va susține în perioada 2021-2022.

Răzvan Burleanu, președinte FRF: „Echipa națională revine la Televiziunea Română într-un moment în care urmează un turneu final european, al doilea consecutiv pentru naționala Under 21. Ne dorim cu toții să retrăim cât mai curând emoția din vara lui 2019, când, și datorită postului național, toată România a fost cu ochii pe prestația jucătorilor noștri de la Campionatul European. Cele mai importante momente ale echipei naționale din istorie au putut fi urmărite la TVR și sperăm cu toți să avem parte în continuare de cât mai multe astfel de evenimente. Mai mult decât atât, naționala Under 21 va putea fi urmărită acum și în Republica Moldova, acolo de unde tricolorii au primit multe mesaje de încurajare în Peluza Tricoloră înainte de duelul cu Danemarca”.

The post Cine transmite meciurile României U21 de la Campionatul European. Partidele pot fi urmărite și în Republica Moldova appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă