Cine transmite meciul Badr Hari – Benny Adegbuyi din gala Glory 76 la TV și câți bani trebuie să plătești ca să îl vezi în România

2 luni in urmă 55

Vine un weekend plin de adrenalină și mulți români se întreabă cine transmite meciul dintre Benny Adegbuyi și Badr Hari la TV. Lupta dintre cei doi se anunță un eveniment de zile mari, care poate fi văzut în direct și în exclusivitate pe Sport Extra.

Gala Glory 76, în care se Adegbuyi și Hari promit spectacol, are loc sâmbătă, 19 decembrie. Atât Benny (35 ani) cât și Badr (36 ani) au aceeași înalțime, 1,98 cm, însă luptătorul român este cu 7 kilograme mai greu.

Confruntarea transmisă pe Sport Extra, în sistem pay-per-view, trebuia să aibă loc în vară, însă a fost amânată din cauza pandemiei de COVID-19.

Cine transmite meciul Benny Adegbuyi – Badr Hari la TV: lupta e în direct și în exclusivitate pe Sport Extra

Inițial, meciul ar fi trebuit să aibă loc în această vară, însă, din cauza pandemiei de COVID-19, a fost reprogramat.

Sport Extra va transmite această gală în sistem pay-per-view pe platforma live.sportextra.ro, costul subscripției fiind de 12,99 euro. Meciul este programat sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 22:00.

Benny este născut la Cluj Napoca și are 35 de victorii în palmares, dintre care 19 prin KO. În ultimele 10 meciuri a reușit 9 victorii. Într-un interviu acordat ProSport, luptătorul a dezvăluit că mama lui este româncă, iar tatăl este din Nigeria. Sportivul a fost chemat de multe ori în Africa, dar a refuzat să plece din România unde și-a întemeiat o familie.

„Tata e decan la o facultate acolo și mereu îmi spune să las luptele și să îl urmez, dar nu… (râde). Este și cam mare contrastul între noi, el profesor, eu în ring. Oricum, eu mă consider mai mult român decât nigerian. M-am născut în România, am crescut aici. Dar poate spiritul ăsta îndrăzneț mi se trage de la tata. Aparțin unui trib, Yoruba, și se spune despre el că este de luptători. Poate ăsta e secretul meu”, a explicat Benny, într-un interviu acordat ProSport.

„E un dezvantaj pentru el faptul că meciul se va dispută fără spectatori, pentru că el are un număr mare de fani marocani în Olanda. I-am spus și lui că în pofida faptului că e o legendă a circuitului, în ring nu va fi respect. Îmi doresc să-l distrug! E un vis, o plăcere, să lupt cu un asemenea nume mare. Eu nu mă apucasem de sport când el se bătea în marile gale”, a mai afirmat Benny Adegbuyi, înaintea meciului de la Rotterdam.

The post Cine transmite meciul Badr Hari – Benny Adegbuyi din gala Glory 76 la TV și câți bani trebuie să plătești ca să îl vezi în România appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă