Cine transmite la tv Supercupa României dintre FCSB și CFR Cluj

1 lună in urmă 27

Supercupa României 2020, dintre CFR Cluj și FCSB, se va juca pe arena Ilie Oană din Ploiești pe 15 aprilie 2021.

Partida, care va fi transmisă în direct de două televiziuni, era meciul care deschidea sezonul fotbalistic actual, dar confruntarea nu s-a mai desfășurat la începutul ediției 2020-2021 din motive pandemice.

Confruntarea de la Ploiești va fi transmisă în direct de Digi Sport 1 și Telekom Sport 1.

Cine transmite la tv Supercupa României dintre FCSB și CFR Cluj

14 finale s-au disputat la Bucureşti (8 pe fostul stadion Naţional, 3 pe Arena Naţională şi câte una în Regie, pe Cotroceni şi în Giuleşti).

2 dintre ele la Cluj (câte una pe CFR-„Dr. Constantin Rădulescu” și Cluj Arena) şi câte una la Piatra Neamţ, Constanța, Botoșani, Craiova și Ploiești. Așadar, orașul aurului negru va fi pentru a doua oară gazdă.

Digi Sport 1 și Telekom Sport 1 sunt posturile tv care transmit în direct această partidă derby a campionatului intern, care va fi joi 15 aprilie, de la ora 19.00.

FCSB a câștigat ultima dată Supercupa României în 2013, atunci când a învins-o pe Petrolul Ploiești cu scorul de 3-0, iar în 2015 a jucat ultima dată pentru acest trofeu, cu ASA Târgu Mureș, scor 0-1.

De atunci, roș-albaștrii nu au mai câștigat titlul și nici Cupa României ca să aibă șansa să se mai dueleze pentru Supercupă.

Cea mai mare asistență a fost în 2002: 45.000 de spectatori

De partea cealaltă, CFR Cluj a jucat ultima oară în Supercupa României în 2019, dar nu a avut foarte mult noroc.

Gruparea care era condusă de Dan Petrescu a fost învinsă de FC Viitorul pe „Ilie Oană”, stadionul unde este programat și duelul cu FCSB de joi, 15 aprilie.

Finala din ediţia a 5-a, Steaua – Dinamo 2-1, a avut cea mai mare asistenţă, 45.000, în timp ce aceea din ediţia a 11-a, CFR Cluj – Unirea Urziceni, a înregistrat-o pe cea mai scăzută, 2.000.

Acum, la Ploiești, se va juca fără spectatori.

Comisia Centrală a Arbitrilor a decis ca arbitrul Radu Petrescu să se afle la centrul terenului în partida CFR Cluj – FCSB, care va decide câștigătoarea Supercupei României.

The post Cine transmite la tv Supercupa României dintre FCSB și CFR Cluj appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă