Cine transmite la TV meciul Steaua – FCSB 2

2 luni in urmă 8

Derby-ul din Liga 3, CSA Steaua – FCSB 2, va fi în direct la Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 15:00.

Meciul din Seria 4 a Ligii 3 va fi și în format live text pe www.prosport.ro. De asemenea pe youtube poate fi urmărit pe contul Steaua TV.

CSA Steaua e în fruntea clasamentului, 26 de puncte, în timp ce FCSB 2 ocupă locul doi, 24 de puncte.

Cine transmite la TV meciul Steaua – FCSB 2

Acum s-a stabilit ca partida să fie în direct la Digi Sport 1. Steaua – FCSB 2 începe la ora 15:00, sâmbătă, 13 martie.

„Steaua reia campionatul în data de 13 martie din poziția de lider al seriei a 4-a. Adversarul va fi SC Fotbal Club FCSB SA 2, echipă clasată pe locul 2, la două puncte diferență. Partida se va disputa pe terenul 5 din cadrul Complexului sportiv Steaua” se arată pe siteul celor de la CSA Steaua.

Steaua, echipa antrenată de Daniel Oprița, e în mare formă, având opt amicale disputate până la reluare campionatului, bilanțul fiind de șapte victorii și o remiză.

Gigi Becali, înainte de Steaua – FCSB 2

„Normal, cum face Dumnezeu, nu ar trebui să pot mânca bătaie acolo că jucăm tocmai pe stadionul făcut cu sângele şi sudoarea mea. Acolo e sudoarea mea pe stadionul pe care se joacă. Gazonul e făcut de mine, iarbă, tot…instalaţie. Tot e făcut de mine. Tribune, tot e făcut de mine.

Ei s-au făcut stăpâni pe sudoarea mea şi nici nu pot să mă duc să joc acolo. Sunt nişte alei făcute de mine, parcări făcute de mine…teren sintetic de 800.000 de euro. Nu pot să intru. Bine, asta este România şi fac tot ce zic ei”, a declarat Gigi Becali, înaintea meciului Steaua – FCSB 2.

Primul 11 probabil al FCSB 2 în meciul cu CSA Steaua: Târnovanu – Pantea, Nedelcu, Tand, Soiledis – Oaidă, Perianu, Ardelean – O. Popescu, Buziuc, Niță Poate sau nu juca FCSB pe stadionul din Ghencea? Gigi Becali: „Voi credeți că ăștia vor face cu mine așa cum au facut ăia cu Mititelu?”

The post Cine transmite la TV meciul Steaua – FCSB 2 appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă