Cine transmite la TV meciul Simona Halep – Jaqueline Cristian din semifinalele turneului de la Linz

3 săptămâni in urmă 35

Meciul Simona Halep – Jaqueline Cristian din semifinalele turneului WTA 250 de la Linz este transmis la TV de Digisport 2 și în format live blog pe www.prosport.ro.

Simona Halep (22 WTA) și Jaqueline Cristian (100 WTA) se duelează într-o semifinală 100% românească la turneul de la Linz, joi seară, nu înainte de ora 21:00! Meciul poate fi urmărit la TV pe Digisport 2 și în timp real pe www.prosport.ro.

Duelul Halep – Cristian va începe după încheierea primei semifinale, dintre americancele Alison Riske (73 WTA) și Danielle Collins (29 WTA), programată la ora 19:00.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep – Jaqueline Cristian din semifinalele turneului de la Linz

Simona Halep (30 de ani) se luptă cu Jaqueline Cristian (23 de ani), joi seară, pentru un loc în finala turneului de la Linz, dar și pentru un cec în valoare de 13.224 de dolari, meciul putând fi urmărit în direct la Digisport 2 și în format live blog pe www.prosport.ro. Ambele românce vin după meciuri complicate disputate în sferturile turneului dotat cu premii în valoare de 189.708 de euro. Jaqueline s-a calificat în careul de ași după ce a eliminat-o pe a patra favorită, Veronika Kudermetova (Rusia, 32 WTA), scor 6-3, 7-6(5), în timp ce Simona a avut parte de un thriller cu Jasmine Paolini (Italia, 52 WTA), scor 4-6, 7-5, 6-0.

Halep și Cristian s-au mai întâlnit și la finalul lunii trecute, în sferturile Transylvania Open, iar Simona i-a predat o lecție de tenis Jaquelinei, scor 6-1, 6-1! În ciuda înfrângerii usturătoare din urmă cu două săptămâni, Cristian nu se teme de Halep înaintea semifinalei de la Linz: „Sunt bucuroasă că o voi întâlni pe Simona Halep și abia aștept meciul! Va fi un meci bun, cu siguranță! Le mulțumesc fanilor! V-am simțit energia și vă aștept și mâine”, a fost mesajul îndrăzneț al Jaquelinei Cristian, cea care a fost acceptată pe tabloul principal de la Linz ca lucky loser, după retragerea Soranei Cîrstea.

The post Cine transmite la TV meciul Simona Halep – Jaqueline Cristian din semifinalele turneului de la Linz appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă