Cine transmite la TV meciul România – Olanda (Țările de Jos) din grupa A de la EURO U21 din Ungaria

2 săptămâni in urmă 3

Partida România – Olanda (Țările de Jos) este meciul de debut pentru „tricolorii mici” la EURO U21. Meciul va putea fi urmărit la TV pe TVR 1 sau în format live text pe www.prosport.ro.

România U21 – Olanda U21 se va juca miercuri, 24 martie, de la ora 22:00. Trupa lui Adrian Mutu se află în grupa A, alături de reprezentativele Germaniei, Țărilor de Jos și Ungariei.

ProSport a trimis o echipă de jurnaliști la Campionatul European de Fotbal U21, din Ungaria și Slovenia. Andrei Trifan, Alin Grigore și Mihai Pop (video+foto) transmit cele mai noi informații de la fața locului.

Cine transmite la TV meciul România – Olanda (Țările de Jos) din grupa A de la EURO U21

Până acum, cele două naționale de tineret s-au întâlnit doar de trei ori, ultima dată în 2005. Olanda a câștigat două dintre cele trei întâlniri, în timp ce România doar una.

„Tricolorii mici” speră la un nou EURO de senzație, după ce, la Campionatul European de Tineret din 2019, România U21 a ajuns până în semifinalele competiției.

Meciul dintre România U21 și Olanda U21 va putea fi urmărit la TV pe TVR 1 sau în format live text pe www.prosport.ro.

Adrian Mutu, declarație neașteptată înainte de EURO

„Briliantul” susține că își dorește să depășească performanța naționalei U21, din 2019, care a reușit să ajungă până în semifinalele Campionatului European.

Deși este conștient că nu vor avea adversari ușori, Mutu este sigur că jucătorii convocați de acesta vor face o figură frumoasă.

„Mergem la EURO optimiști că vom face o figură frumoasă! Nu avem o grupă ușoară, dar suntem încrezători în șansele noastre. Am încredere în băieții pe care i-am convocat. Sunt cei mai buni și merită să fie la selecționata Under 21.

Mă bucur și pentru cei ce vor fi la echipa națională de seniori, au făcut pasul acolo și le urez mult succes în partidele din martie. Obiectivul meu personal la acest turneu final este să ne ridicăm la nivelul prestației din 2019 și, de ce nu?, să depășim acea performanță. Aveți încredere în noi, putem face românii fericiți!”, a declarat Adrian Mutu, pentru FRF.ro.

The post Cine transmite la TV meciul România – Olanda (Țările de Jos) din grupa A de la EURO U21 din Ungaria appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă