Cine transmite la tv FC Barcelona – Dinamo, meci din grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin

5 zile in urmă 11

FC Barcelona, una dintre cele mai puternice echipe ale continentului. întâlnește Dinamo joi seara, de la ora 21:45, pe teren propriu, în Grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin.

Partida, care va fi Livetext pe ProSport.ro, va fi transmisă în direct la tv de Digi Sport 2, Telekom Sport și Look Sport+.

Dinamo ocupă locul șase din opt echipe (o victorie, două înfrângeri) în Grupa B a competiției, după trei etape disputate, în timp ce deținătoarea Ligii Campionilor e clasată pe primul loc, cu patru puncte (două izbânzi și un eșec).

Cine transmite la tv FC Barcelona – Dinamo, meci din grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin

Handbaliștii antrenați de Xavier Pascual au făcut o nouă demonstrație de forță duminică în Liga Zimbrilor. Dinamo s-a deplasat în etapa a șasea la Focșani și a câștigat 35-26. În schimb, FC Barcelona s-a impus tot în deplasare, scor 40-33, cu Fraikin Granollers.

„Îmi imaginez că sunt oameni care mă vor aplauda și alții care nu. Palau, sala unde joacă FC Barcelona meciurile de acasă, m-a tratat întotdeauna foarte bine și am amintiri minunate despre ultimele mele meciuri de antrenor la Barça”, a recunocut Xavi Pascual, la revenirea în Catalunya.

Dinamo București a mai jucat în ultimii ani în Liga Campionilor, dar este pentru prima dată în istoria recentă când va înfrunta adversari de asemenea calibru. În 2005 este ultima dacă când a avut în față candidate la câștigarea Ligii Campionilor. A înfruntat atunci Ciudad Real și Veszprem.

Am văzut toată meciurile din Liga Campionilor ale adversarilor și aproape toată din ampinatul intern. Asta pentru că sunt rivalii noștri, dar acum am lucruri mai importante de realizat, vreau să-mi fac echipa să funcționeze
Xavi Pascual, pentru ziarul Sport din Barcelona

Partida, care va fi Livetext pe ProSport.ro, va fi transmisă în direct la tv de Digi Sport 2, Telekom Sport și Look Sport+.

Cum arată grupele Champions League la handbal masculin?

Grupa A: Pick Szeged, THW Kiel, Vardar Skopje, Aalborg, Meshkov Brest, Montpellier, PPD Zagreb, Elverum

Grupa B: PSG, FC Barcelona, FC Porto, Vive Kielce, Flensburg, Veszprem, Dinamo, Motor Zaporojie

După 14 etape în prima fază, primele două echipe se califică direct în sferturile de finală. Formațiile clasate pe locurile 3-6 vor disputa un play-off.

The post Cine transmite la tv FC Barcelona – Dinamo, meci din grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă