Cine transmite la tv dubla România – Kosovo din preliminariile Campionatului European 2022 de handbal masculin

1 lună in urmă 9

Prima reprezentativă de handbal masculin a României joacă în preliminariile Campionatului European din 2022. Următoarele două meciuri cu Kosovo se văd la postul public. În mod normal, două victorii lejere dacă ne uităm la calculele hârtîei.

Primul duel Kosovo-România se transmite pe TVR 1 miercuri, 10 martie, de la 20:30, iar returul România-Kosovo duminică, 14 martie, ora 18:00, tot pe TVR 1.

România se află pe locul 2 în grupa de calificare, după o victorie acasă, la 9 goluri, cu Muntenegru şi o înfrângere, la 3 goluri, cu Suedia. Ambele partide au avut loc în toamna anului trecut.

Cine transmite la tv dubla România – Kosovo din preliminariile Campionatului European 2022 de handbal masculin

De altfel, dubla cu Kosovo va fi decisă pentru calificarea la Euro 2022, turneu găzduit de Ungaria și Slovacia. Naționala de handbal masculin n-a mai fost la Campionatul European de 26 de ani.

„Într-o grupă dificilă, cu vicecampioana mondială Suedia, Muntenegru (locul 18, la ultimul CE) şi Kosovo, tricolorii trebuie să se claseze pe unul dintre primele două locuri în grupă, pentru a obţine biletul pentru turneul final continental.

Nu lipsit de importanţă este însă şi faptul că şi cele mai bine clasate 4 echipe de pe locul 3, din cele 8 grupe preliminare, se califică la EURO 2022”, a declarat jurnalistul TVR Dragoș Cojocaru pentru Pagina de Media.

Turneul final se va disputa în Ungaria și Slovacia

În ultima perioadă, România s-a confruntat cu multe probleme la echipa națională, periodic au fost cazuri de jucători care din diferite motive nu au mai dorit să vină la lot. Rareș Fortuneanu a apreciat că „a veni să joci pentru echipa națională trebuie să fie cel mai important lucru, mai presus de ideea că avem șanse mai bune sau nu să ne calificăm la un Campionat European”.

Selecționerul are contract cu federația până în 2022 și speră ca în campania pentru Euro 2022 să se poată baza pe tot ce are mai bun handbalul românesc la dispoziție. Turneul final se va disputa în Ungaria și Slovacia.

Kosovo-România se transmite pe TVR 1 miercuri, 10 martie, de la 20:30, iar returul România-Kosovo duminică, 14 martie, ora 18:00, tot pe TVR 1.

The post Cine transmite la tv dubla România – Kosovo din preliminariile Campionatului European 2022 de handbal masculin appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă