Cine transmite la TV derby-ul Real Madrid – FC Barcelona din LaLiga

1 lună in urmă 32

Real Madrid și FC Barcelona se vor confrunta pentru a 179-a oară în LaLiga, iar meciul se anunță unul incendiar. Partida va putea fi urmărită la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport sau în format live text pe www.prosport.ro.

Meciul va avea loc astăzi, 10 aprilie, de la ora 22:00.

Real Madrid se află pe locul 3 din LaLiga, cu 63 de puncte obținute. În timp ce Barcelona se poziționează pe locul 2, cu 65 de puncte.

Cine transmite la TV derby-ul Real Madrid – FC Barcelona din LaLiga

Până acum, cei doi granzi ai Spaniei s-au întâlnit de 178 de ori, în LaLiga. Ambele echipe au înregistrat 72 de victorii, în timp ce 34 de meciuri s-au terminat la egalitate.

Partida este una foarte importantă pentru lupta la titlu, având în vedere că diferența dintre Barcelona și prima clasată, Atletico Madrid, este de doar un punct.

Derby-ul dintre Real Madrid și Barcelona va putea fi urmărit la TV pe Digi Sport, Look Sport și Telekom Sport sau în format live text pe www.prosport.ro.

Gică Popescu și Gică Hagi, rivali în timpul Clasicului dintre Real Madrid și Barcelona

Fostul mare fotbalist, Gică Popescu, a vorbit, în spirit de glumă, despre modul în care el și Gică Hagi vor urmări derby-ul dintre Real Madrid și Barcelona, având în vedere că cei doi nu au un numitor comun atunci când vine vorba despre echipa pe care o susțin.

Gică Popescu a fost căpitanul Barcelonei, astfel că va ține cu formația catalană în marele derby din Spania.

De cealaltă parte, Gică Hagi a evoluat pentru ambele echipe, însă este mai atașat de gruparea lui Zinedine Zidane.

„E meciul cel mai așteptat din lumea fotbalului. Un Clasico e un spectacol care e considerat cel mai important meci din lume. Barcelona vine cu un ascendent moral important pentru că are 8 sau 9 victorii consecutive, însă Madridul joacă acasă, e o echipă care vine după o victorie importantă cu Liverpool. E un meci de 1×2.

Pentru Barcelona e nevoie să câștige pentru a rămâne aproape de Atletico. Eu m-aș bucura să câștige Barca, are un ascendent foarte bun, vine după o victorie în ultimele minute contra celor de la Valladolid, care i-a păstrat în coasta celor de la Atletico. Ca să nu ne luăm de păr (n.r – cu Gheorghe Hagi), fiecare vede meciul în sufrageria lui. Avem alte subiecte mai importante despre fotbal decât meciul de la Madrid”, a declarat Gică Popescu, la Digi Sport.

The post Cine transmite la TV derby-ul Real Madrid – FC Barcelona din LaLiga appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă