Cine transmite în România la tv All Star Game ediția 2021. Marele eveniment sportiv din SUA este găzduit de orașul Atlanta

1 lună in urmă 1

All Star Game NBA ediția 2021 va avea loc în data de 7 martie, la Atlanta, în State Farm Arena. Anunțul a fost făcut de National Basketball Association. Evenimentul va fi transmis în România de Telekom Sport, în noaptea de duminică spre luni, de la ora 1.30 (ora României).

A 70-a ediţie a All Star-Game, care trebuia iniţial să aibă loc la Indianapolis, a fost anulată într-o primă fază de NBA din cauza pandemiei de coronavirus.

Pentru prima dată, întreg evenimentul, cu concursurile adiţionale, care în mod normal se desfăşura pe parcursul unui weekend, va avea loc într-o zi.

Cine transmite în România la tv All Star Game ediția 2021. Marele eveniment sportiv din SUA este găzduit de orașul Atlanta

Mass-media din Statele Unite a anunţat că responsabilii ligii şi cei ai Sindicatului jucătorilor din NBA s-au pus de acord în privinţa organizării ediţiei din acest an a All-Star Game, pe 7 martie. Aceasta se va desfășura sub patronajul echipei Atlanta Hawks, proprietate a grupului audiovizual Turner, difuzorul evenimentului.

Evenimentul din Atlanta va fi transmis în România de la Telekom Sport în noaptea de duminică spre luni, de la ora 1.30 (ora României).

Căpitanii celor două echipe pentru All Star Game vor fi LeBron James şi Kevin Durant.

Cum arată cele două echipe: Vest și Est

Componenţa echipelor, aleasă în urma voturilor fanilor, sportivilor şi presei:

Conferinţa de Vest: Stephen Curry (Golden State Warriors), Luka Doncic (Dallas Mavericks), Kawhi Leonard (L.A. Clippers), LeBron James (L.A. Lakers), Nikola Jokic (Denver Nuggets)

Conferinţa de Est: Kyrie Irving (Brooklyn Nets), Bradley Beal (Washington Wizards), Kevin Durant (Brooklyn Nets), Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers)

În afara festivităţilor de pe parchet, NBA şi sindicatul jucătorilor (NBPA) au anunţat că vor face o donaţie de peste 2,5 milioane dolari. Acestea vor fi pentru HBCU („universităţile istorice de culoare”, rezervate iniţial doar comunităţii afro-americane) şi organismelor din prima linie a luptei împotriva coronavirusului.

Superstarul LeBron James a criticat intenţia de a se organiza anul acesta meciul vedetelor din NBA în plină pandemie, pe care o compară cu „o palmă peste faţă”.

The post Cine transmite în România la tv All Star Game ediția 2021. Marele eveniment sportiv din SUA este găzduit de orașul Atlanta appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă