Cine sunt tinerii care au vandalizat o vilă de Revelion. Unul s-a pozat cu o macetă în mână, fără nicio rușine

2 săptămâni in urmă 14

De Revelion s-a lăsat cu peripeții în Capitală, acolo unde un grup de tineri au vandalizat o vilă în Noaptea dintre Ani. În fotogafiile apărute pe rețelele sociale, unul dintre agresori s-a pozat cu o macetă în mână, conform spuselor proprietarului vilei din București. Polițiștii sunt pe urmele tinerilor vandali.

Niște tineri au vandalizat o vilă din București, de Revelion

Câțiva tineri din București s-au gândit să „sărbătorească” Revelionul într-un mod inedit. Aceștia au atacat și vandalizat o vilă din centrul Capitalei. O parte dintre petrecăreți s-au fotografiat în fața casei și au distribuit imaginea pe rețelele sociale.

În imaginile celor de la Observator de aici, putem observa faptul că unul dintre vandali ține în mână o macetă, exact cum a descris proprietarul locuinței distruse. Tinerii au vandalizat vila pe care au închiriat-o în seara de Revelion, după un scenariu desprins, parcă, din filmele de blockbuster.

Mai mult de atât, se pare că vandalii nu s-au oprit aici, ci au organizat și o petrecere cu alcool, droguri și arme, pentru care invitații au fost nevoiți să plătească intrare de 80 de lei.

„Se pare că au fost vreo 20-30… Aveau săbii, macete. Se juca unul cu o macetă pe aici… Sigur s-au bătut. Când am venit eu erau niște șervețele cu sânge.

Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetățean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil.

OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal și vedeți ce s-a întâmplat.”, a explicat proprietarul celor de la Observator.

„Se pare că au fost vreo 20-30. Aveau săbii, macete!”

În dimineața zilei de 1 ianuarie 2022, proprietarul vilei din București a fost șocat de dezastrul pe care l-a găsit. Pereții au fost distruși, iar pensiunea a fost vandalizată complet. Poliția a intervenit și îi caută pe cei responsabili, pentru a-i aduce în fața justiției.

„În data de 1 ianuarie 2022, Secția 14 Poliție a fost sesizată, de un bărbat cu privire la faptul că a inchiriat, pentru Revelion, pensiunea pe care o deține în București, unui grup de tineri,  dimineața constatând mai multe distrugeri în interior.

Având în vedere că au relaționat telefonic și cheile au fost predate de un intermediar, nu a putut preciza date de contact sau numărul persoanelor care au participat. Cercetările sunt efectuate de Secția 14 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și pentru identificarea tuturor persoanelor”, a transmis Poliția Capitalei într-un comunicat pentru sursa citată.

Pagubele provocate de tinerii vandali se ridică la suma de 20 – 30 de mii de euro. Când vor fi prinși, aceștia vor fi aduși în fața legii pentru a plăti pentru faptele comise. Răufăcătorii au avut cuțite, bricege și alte arme albe la ei. Au scos din buzunar suma de 3500 de lei pentru a închiria vila din centrul Capitalei, în noaptea de Revelion.

The post Cine sunt tinerii care au vandalizat o vilă de Revelion. Unul s-a pozat cu o macetă în mână, fără nicio rușine appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă