Cine sunt salvatorii fetei care a incercat sa se sinucida sarind in fata metroului. Fiul unui celebru fotbalist si o tanara studenta au fost providentiali

1 săptămână in urmă 17

O fata a fost salvata in ultima clipa de la moarte, miercuri, la statia de metrou Dristor 1, dupa ce a sarit pe sine. Abia o zi mai tarziu s-a aflat cine sunt cei doi salvatori care au intervenit si au salvat viata adolescentei.

Jurnalistul Vitalie Cojocari scris pe Facebook cine sunt cei doi tineri care au salvat-o pe fata. Unul dintre ei este Razvan Lupu, fiul fostului fotbalist Danut Lupu. Razvan, impreuna cu Alexandra, tanara care a observat prima ce se petrece, au fost oamenii decisivi.

CITESTE SI: VIDEO O fata care a sarit pe sine in fata metroului a fost salvata in ultimul moment de doi calatori

"O studenta, Alexandra, a coborat la metrou si a vazut o adolescenta care a sarit de pe peron pe calea de rulare. A reusit sa treaca peste soc si a strigat spre adolescenta, iar strigatul i-a fost salvator. Fetita s-a intors spre ea si i-a intins mana. Era o mana care cerea ajutor.

Nu ar fi reusit singura sa o scoata de acolo. Din fericire, un alt salvator i-a intins mana fetitei. Este Razvan Lupu, fiul fotbalistului Danut Lupu.

Sansa face ca Razvan sa fi decis ieri ca ar fi bine sa-si lase masina acasa. A coborat la metroul, in statia Dristor 1. A auzit tipatul si a crezut initial ca femeia din fata sa si-a scapat telefonul pe sine. S-a dus s-o ajute, dar in secunda doi a realizat ce se intamplase: o femeie incerca sa traga de pe sinele metroului nu telefonul, ci o fetita", scrie Cojocari.

"Am actionat pur si simplu din instinct", a povestit Razvan Lupu. La randul ei, Alexandra spune ca primul lucru pe care i l-a cerut fetita a fost... o imbratisare. "I-am oferit alinare, am vorbit cu ea", a spus salvatoarea, completata de Razvan. "Inteleg ca avea traume din cauza divortului parintilor", spune si salvatorul Razvan.

Trenul a atins-o pe adolescenta, dar nu i-a provocat niciun rau, mai scrie Cojoacri. Acum aceasta se afla sub supravegherea medicilor.

Citeste si:

VIDEO Sexy-peremista din AUR, care l-a acuzat in trecut pe Vadim Tudor ca a vrut sa o violeze, propusa pentru arestare intr-un dosar de proxenetismRiscuri la pensionare (II): inflatia iti mananca economiile de-o viataSenatorul AUR Lavric povesteste culisele excluderii Dianei Sosoaca din partid: "A tipat la mine, altercatia a continuat in biroul lui Tarziu. Ne-a insultat"Lista celor mai scandaloase sporuri inventate pentru bugetarii romani: 15% pentru titlul de doctor sau 200% pentru dificultatea misiuniiCat de ipocrita este motiunea impotriva lui Vlad Voiculescu. Bilantul care indica PSD drept marele gropar al Sanatatii
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă