Cine sunt noile concurente de la „Survivor România 2021”. O artistă și o fostă prezentatoare TV au acceptat marea provocare

1 săptămână in urmă 61

Ediția din această seară, „Survivor România”, vine cu surprize în rândul Faimoșilor și Războinicilor și asta pentru că, patru noi concurente vor intra în competiția dură din Republica Dominicană. Astfel că, echipele vor avea forte proaspete la jocuri.

Patru noi concurente vor intra în competiție și vor încerca să dea totul pe trasee, astfel încât să aducă puncte importante pentru echipele din care vor face parte.

Raluca DumitruRaluca Dumitru

Două dintre concurentele care au acceptat provocarea Survivor România 2021 sunt Raluca Dumitru și Irina Ceban, cunoscută drept Irisha de public. Urmează ca numele celorlalte două fete să se afle în timpul ediției de joi, 8 aprilie.

Raluca Dumitru este vedetă de televiziune, de-a lungul timpului participând la mai multe show-uri de televiziune. Vedeta este cunoscută publicului după ce a apărut în videoclipurile mai multor artiști celebri, printre care și Narcotic Sound and Christian D, Marcel Pavel, 1Q Sapro, Grasu XXL, BUG Mafia, Cristina Rus.

Cine sunt noile concurente de la „Survivor România 2021”. O artistă și o fostă prezentatoare TV au acceptat marea provocare

Pe Irina Ceban (Irisha), telespectatorii Kanal D o cunosc foarte bine, având în vedere că a participat la „Bravo, ai stil!”,  dorind să dovedească tuturor că știe totul despre modă și stil.

Irina Ceban a absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice din Chisinau, a fost model, dar a cochetat și cu muzia, în trecut având colaborări cu DJ Sava și Uddi.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă