Cine sunt membrii juriului României la Eurovision 2021. Luminița Anghel, printre invitați

2 luni in urmă 91

Nume sonore din industria muzicală românească – Luminiţa Anghel, Ilinca Băcilă, Andy Platon, Răzvan Popescu şi Liviu Teodorescu – vor alcătui juriul de experţi din țara noastră la această ediție a concursului internațional.

Cei cinci membri ai juriului României au experiență la Eurovision, participând, la ediții anterioare, în calitate de jurați sau interpreți, la faza națională sau la cea internațională.

Ei îşi vor exprima voturile în cele două semifinale şi în finală pentru toţi participanţii din concurs, cu excepţia reprezentantei noastre.

Ilinca BăcilăIlinca Băcilă

Fiecare membru al juriului va evalua capacitatea vocală, performanța pe scenă, compoziţia şi originalitatea piesei şi va nota artiştii favoriţi cu un set de puncte, de la 1 la 8, 10 și 12.

Luminiţa Anghel a reprezentat România la Eurovision în 2005, alături de trupa Sistem, cu piesa “Let Me Try. Concursul s-a desfăşurat la Kiev, iar reprezentanţii României s-au clasat pe locul al treilea.

Ilinca Băcilă, reprezentanta României la Eurovision 2017, a reușit să obțină cel mai mare punctaj din istorie pentru țara noastră, alături de Alex Florea.

Andy PlatonIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, „Fanele”, „Ești piesă”, „Obsesie”, „Lista de păcate”, „Mulţumesc” sau „Ascultă” fiind doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube şi au intrat în topurile muzicale din țara noastră.

Răzvan Popescu are 25 de ani de experiență în industria muzicală, fiind unul dintre cei mai cunoscuți realizatori de emisiuni radio.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă