Cine sunt copiii diamant și ce rol au ei pe pământ, conform Lidiei Fecioru

2 săptămâni in urmă 11

Te-ai întrebat vreodată cine sunt cei denumiți copiii diamant? Acești prunci au capacități senzoriale fabuloase și un rol foarte bine determinat. Despre ce este vorba, mai exact.

Ce trăsături definitorii au copiii diamant

Reputatul bioenergoterapeut Lidia Fecioru a făcut o nouă serie de dezvăluiri inedite în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3. Specialistul susține că bebelușii născuți în această perioadă se numesc copii diamant și au anumite capacități senzoriale pe care adulții nu le stăpânesc.

„Copiii de diamant se nasc în această perioadă și vor fi din ce în ce mai mulți care transced negativitatea. Ei nu acceptă și nu o bagă în seamă. Ei trec simplu de tot peste aceste momente de negativitate, fără a o băga în seamă. Ei văd dincolo de ce vedem noi, simt dincolo de ce simțim noi, văd altfel lucrurile.

Poate că și chestia asta de ecologie, de verde, de tot ce înseamnă planeta, o planetă altfel, ei au această capacitate de a trece peste lucrurile astea negative și vin pe pământ în viața oamenilor, se nasc în familii speciale, unde cer toată dragostea și toată atenția.”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

„Se spune că ei vor fi salvatorii planetei!”

Copiii diamant sunt percepuți precum mici genii, oameni care vor salva planeta. Lidia Fecioru susține că, de obicei, acești copii pot fi hiperactivi, se plictisesc repede și mereu găsesc ceva nou care să le ocupe timpul.

De asemenea, copiii diamant sunt creativi, inovativi și posedă o inteligență nativă ieșită din comun.

De foarte multe ori, acești copii sunt diagnosticați cu o tulburare de activitate, sunt hiperchinetici, pentru că sunt într-o veșnică mișcare, deși și un alt diagnostic este de autiști, dar, de foarte multe ori, acești copii vin cu o menire specială pe pământ. Se spune că ei vor fi salvatorii planetei.

De obicei, sunt genii, au această trăsătură de a fi foarte, foarte deștepți și de a deveni genii. Genii de inventivitate, de creație, de foarte multe lucruri de care noi ceilalți suntem mai puțin capabili.

Acest gen de copii cer toată atenția și un membru al familiei este într-un sacrificiu suprem. Eu le-aș decora pe mamele care au răbdarea și bunăvoința și toată dragostea pentru a crește acest gen de copii, pentru că nu este ușor.”, a completat reputatul bioenergoterapeut la Antena 3.

The post Cine sunt copiii diamant și ce rol au ei pe pământ, conform Lidiei Fecioru appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă