Cine sunt cei mai eficienți concurenți de la Survivor. Surpriza uriașă din top

1 lună in urmă 18

Competiția Survivor devine din ce în ce mai grea, iar concurenții încearcă tot felul de strategii pentru echipele lor. În Consiliul de Eliminare de la Survivor a avut loc o situație cel puțin ciudată, având în vedere că printre cei propuși spre eliminare s-au numărat cei mai puternici concurenți.

Surprize la Consiliul de Eliminare de la Survivor

A existat o situație fără precedent când Jador s-a oferit voluntar să fie propus spre eliminare din echipa Faimoșilor. Apoi, Zanni a jucat și el strategic atunci când a propus-o spre eliminare pe Elena Marin, spunând că este sigur că publicul o va vota suficient astfel încât să rămână în competiție. Zanni a devenit favoritul publicului și primul dintre băieți în ceea ce privește topul eficienței de la probele din Survivor.

El a decis să o nominalizeze pe Elena Marin, cea mai bună concurentă din show, asta în timp ce Jador, a treia persoană propusă spre eliminare, ocupă locul trei în topul celor care au adus cele mai multe puncte echipei.

”Am luat în calcul câteva variante asumate de noi ca echipă, am vorbit ce am vota. Eu le-am spus că pentru echipa noastră e bine să votăm strategic, social nu mai votăm de mult. Să îi protejăm pe cei care își rup picioarele pe traseu și să îi dăm afară pe ăia care sunt mai susținuți de cei de acasă.

Să lăsăm votul ăsta pe spatele cuiva care l-ar putea duce, nu cineva care ar cădea. Era mai ușor dacă era Moroșanu, care s-a accidentat. Am ajuns la un singur rezultat, o să votez pe cineva care a fost favorit în echipa noastră. Nominalizarea mea e Elena”, a declarat Zanni, care a făcut-o pe colega lui să plângă, potrivit wowbiz.ro.

Cum arată topul celor mai eficienți concurenți Survivor

Statisticile arată că din echipa Faimoșilor, primele trei locuri sunt ocupate de Zanni, 60,6%, Jador, cu 59,7% și Elena Marin, care are un procent 59,2% în ceea ce privește punctele câștigate în probe.

O altă surpriză a fost și eliminarea Mellinei din echipa Războinicilor, ea fiind cea mai eficientă concurentă din echipa ei. A fost învinsă abia în urmă cu câteva zile, de Andrei Dascălu, însă avea o eficiență de 58,1%, cu 61 de meciuri câștigate din cele 105 participări la traseele din emisiune.

Iată topul concurenților Survivor în ceea ce privește eficiența pe teren:

  • Maria Chițu – Războinici – cu un singur joc pierdut din 3- 66,7%
  • Zanni- Faimoși – cu 109 jocuri dintre care a pierdut 43-  60,6%
  • Jador- Faimoși – cu 62 de jocuri dintre care a pierdut 25- 59,7%
  • Elena Marin – Faimoși – cu 98 de jocuri dintre care a pierdut 40- 59,2%
  • Andrei Dascălu – Războinici- 77 de jocuri dintre care 32 pierdute- 58,1%
  • Mellina Dumitru – Războinici- cu 105 jocuri dintre care 44 pierdute- 58,1%
  • Culiță Sterp – Faimoși- cu 93 de jocuri dintre care 42 pierdute- 54,8%

The post Cine sunt cei mai eficienți concurenți de la Survivor. Surpriza uriașă din top appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă