Cine sunt antrenorii campioanei Larisa Iordache. „Nu ar trebui să caute prin străinătate aducerea unor noi antrenori la lot” | EXCLUSIV

1 săptămână in urmă 15

De ani buni, Cristi și Lăcrămioara Moldovan, antrenorii Larisei Iordache, muncesc în sala de gimnastică doar cu gândul doar de a-și face treaba. De a scoate rezultate.

Calmul lui Cristi, îmbinat cu buna dispoziție a Lăcrămioarei, având ca numitor comun priceperea, au arătat ca încă se mai poate face performanta în gimnastică.

Și nu cu o copila ci cu o domnișoară în toată puterea cuvântului, Larisa Iordache, care lucrează ca o adevărată profesionistă.

Cine sunt antrenorii campioanei Larisa Iordache. „Nu ar trebui să caute prin străinătate aducerea unor noi antrenori la lot” | EXCLUSIV

Pe cei doi ii tehnicieni ii puteți găsi aproape zi lumina în sala de la Dinamo, acolo unde se ocupă nu doar de pregătirea Larisei, dar și de grupele micilor gimnaste care abia pășesc în sala de antrenament cu gândul de a deveni mari campioane.

Ei bine, așa cum foarte bine spunea,de curând, o voce autorizată din cadrul gimnasticii românești, care a ținut sa și păstreze anonimatul,

Cristi și Lăcrămioara Moldovan ar merita din plin sa devina antrenorii coordonatori ai lotului olimpic.

„Cred că doamna Carmencita Constantin, actualul președinte al FR de Gimnastică, nu ar trebui să caute prin străinătate aducerea unor noi antrenori la lot. Îi are acasă. Îi găsește la sala Dinamo.

Sunt tineri, dornici de a face performanță, foarte buni cunoscători ai fenomenului gimnasticii românești. Și, mai ales, știu să lucreze cu sportivele.

Exemplul cel mai bun este chiar Larisa Iordache”, a declarat sursa Prosport.

Schimbări majore la nivelul conducerii lotului feminin?

Și dacă tot se vorbește de surse, se anunță, tot pe surse, schimbări majore la nivelul conducerii lotului feminin, după acest European.

În urma calificărilor feminine de miercuri, Larisa Iordache s-a calificat la JO de la Tokyo, în pofida faptului că a acuzat o stare subfebrilă şi a fost investigată la un spital, despre care gimnasta a dezvăluit abia după încheierea probelor de concurs.

Ea s-a calificat, la CE de la Basel, în finalele de la individual-compus, bârnă şi sol. CE de la Basel a adunat la start peste 110 gimnaşti din 32 de ţări.

Gimnaştii Marian Drăgulescu, Andrei Muntean şi Emilian Neagu au concurat, joi, în calificările Campionatului European de la Basel, însă niciunul nu a obţinut loc pentru finalele pe aparate.

The post Cine sunt antrenorii campioanei Larisa Iordache. „Nu ar trebui să caute prin străinătate aducerea unor noi antrenori la lot” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă