Cine spune că "Șumudică se hrănește cu conflicte" și când va fi momentul în care nu va antrena: "Ai impresia că se ceartă"

2 luni in urmă 27

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

Florin Bratu, care a fost coleg cu Șumdică la Rapid în sezonul 2001 -2002, este convins că Șumudică nu se va schimba indiferent de echipa unde va antrena.

Florin Bratu: "Nu o să-l vezi niciodată foarte calm pe Șumudică. Când va fi calm, poate nu va mai antrena"

"Ăsta este Marius Șumudică, el practic se hrănește cu titluri din ziare, cu conflicte. Nu vezi că tot timpul, când vorbește, ai impresia că se ceartă cu cineva. Dar e lucrul care îi place, e lucrul care îl motivează, e lucrul pe care îl transmite echipei.

Ăsta e stilul lui, nu o să-l vezi niciodată foarte calm pe Șumudică. Când va fi calm, poate nu va mai antrena. Dar ăsta e el. Ce spune el la conferințele de presă, transmite niște mesaje contracandidaților, printre frazele acelea, adică să se teamă de CFR, CFR nu e singură, noi suntem o forță, am câștigat 4 campionate.

Adică sunt lucruri pe care Șumi le face. Până la urmă își apără teritoriul, își apără echipa și vrea să-i țină în priză. Ăsta e stilul lui", a spus Florin Bratu la Fotbal Club.

CFR Cluj este a 18-a echipă antrenată de Marius Șumudică

Marius Șumudică antrenează CFR Cluj de 9 meciuri, dintre care a câștigat 6, fără a pune la socoteală victoria din prelungiri cu Borac Banja Luka. A pierdut la penalty-uri Supercupa României, în fața Universității Craiova, după 0-0 în timp regulamentar și a remizat cu Young Boys în turul 3 preliminar din Champions League.

CFR Cluj este a 18-a echipă antrenată de Marius Șumudică până acum. În vârstă de 50 de ani, Șumi antrenează din 2005.

Cea mai mare perdormanță din cariera lui Șumudică este câștigarea titlului în Liga 1 și a Sueprcupei României. S-a întâmplat cu Astra, în sezonul 2015-2016.

Etichete: marius sumudica , florin bratu
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă