Cine preia Poli Iași? Nume surpriză pe lista oficialilor clubului din Copou. S-a stabilit cine va sta pe bancă la meciul cu FCSB

1 lună in urmă 26

Eșecul suferit de Poli Iași în meciul de miercuri seară, cu UTA Arad, scor 1-2, a dus la un deznodământ anticipat în Copou. Acest al treilea eșec consecutiv a dus la înlăturarea antrenorului Daniel Pancu, decizie previzibilă după ce primarul Mihai Chirica sugera cu câteva zile înainte o ”decizie radicală” în cazul unui rezultat nefavorabil.

Imediat după rezilierea contractului pe cale amiabilă, fără compensații din partea clubului, deși Pancone avea o clauză de reziliere destul de mare, președintele executiv Ciprian Paraschiv a demarat discuțiile cu antrenorii aflați pe listă, acesta lucrând în paralel și la organizarea deplasării la București, pentru meciul de sâmbătă, cu FCSB.

Adrian Kerezsy asigură interimatul la Poli Iași

Cert este că interimatul va fi asigurat de Adrian Kerezsy (foto text, alături de Flavius Stoican), antrenorul echipei de juniori a clubului, fost secund mai mulți ani la Poli, urmând să stea pe banca tehnică la meciul cu FCSB. Asta și pentru că Mugur Cornățeanu (antrenor principal în acte, secund al lui Pancu) și Benone Dohot (antrenorul cu portarii) sunt în carantină, fiind infectați cu COVID-19.

În privința lui Cornățeanu și Reyes – preparator fizic adus de către Daniel Pancu – , o decizie va fi luată după instalarea noului antrenor, dar sunt șanse mari ca Poli să se despartă de cei doi, în condițiile în care de regulă antrenorii vin cu propriile staffuri.

Antrenorii de pe lista lărgită a echipei din Copou

Lista lărgită a Iașiului cuprinde mai multe nume de antrenori, fiecare dintre cei implicați în organismul de conducere al clubului venind cu câte o propunere.

Una dintre variante, Flavius Stoican, pare să fi picat, dar nu definitiv. Asta după ce antrenorul care a dus-o pe Poli Iași în play-off în urmă cu trei sezoane a spus un ”nu” hotărât. Doar că refuzul a venit înainte de plecarea lui Pancone și înainte ca Flavius să primească un telefon din partea vreunului oficial din Copou.

Rămâne de văzut dacă Stoican se va răzgândi în cazul în care va primi un telefon din partea primarului, cel care a avut un cuvânt greu de spus în girarea multor antrenori în ultimele sezoane.

Italianul Cristiano Bergodi, care a mai salvat Iașiul de la retrogradare în 2009, este și el în capul listei, la fel ca Mihai Teja sau Ionuț Badea.

Pe lista lărgită mai sunt ”Smurdul” Gigi Mulțescu, dar și Daniel Isăilă, Claudiu Niculescu, Florin Motroc sau Vasile Miriuță, ultimii patru fiind însă sub contract.

Foto: Politehnica Iași

The post Cine preia Poli Iași? Nume surpriză pe lista oficialilor clubului din Copou. S-a stabilit cine va sta pe bancă la meciul cu FCSB appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă