Cine minte în "cazul Messi"? Amănuntul descoperit despre eșecul înregistrării contractului

2 luni in urmă 30

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Contractul lui Messi cu Barcelona fusese acceptat de La Liga

Potrivit publicației spaniole Marca, unul dintre fondatorii firmei partenere a drepturilor TV din Spania a dezvăluit un detaliu surprinzător. Jaume Roures susține că, deși Laporta a dat vina pe La Liga pentru eșecul înregistrării contractului, adevărul ar fi altul.

"Pot să vă asigur sută la sută, pentru că am verificat totul personal, iar chestiunea înregistrării lui Messi la La Liga era agreată complet de câteva zile. În urmă cu 48 de ore, înțelegerea era gata să fie anunțată, dar ceva s-a întâmplat și nu știu ce", a apus Jaume Roures.

Astfel, potrivit lui Roures, contractul lui Messi putea fi înregistrat la Liga Profesionită de Fotbal, cu respectarea fair-play-ului financiar, după ce Barcelona a făcut eforturi mari pentru asta.

Pe de altă parte, președintele catalanilor, Joan Laporta, a anunțat că La Liga se opune. Iar asta înseamnă că Barcelona nu s-a încadrat în limitele fair play-ului financiar.

Însă simulările făcute în ultimele zile spun totuși că lucrurile erau în ordine. Asta înseamnă că undeva, pe parcurs, cineva a mințit și minte în continuare. Fie La Liga, fie Laporta, fie Roures, fie altcineva.

Messi, cel mai mare salariu din lume

La Barcelona, Messi avea cel mai mare salariu din lume, 76 de milioane de euro pe an, în contractul care a expirat pe 30 iunie. Însă starul argentinian de 34 de ani acceptase de ceva timp înjumătățirea contractului.

Tocmai acesta este motivul surprinzător pentru care catalanii nu i-au putut înregistra noul contract.

  • 80 de milioane de euro este actuala cotă de piață a lui Lionel Messi, chiar dacă are 34 de ani.
  • La Barcelona, Messi a jucat 778 de meciuri oficiale, a marcat 672 de goluri și a dat 305 pase decisive.
  • Cu Barcelona, Messi a câștigat 10 titluri, 7 Cupe ale Spaniei, 7 Supercupe ale Spaniei, 4 trofee Champions League, 3 Supercupe ale Europei și 3 Campionate Mondiale ale Cluburilor.
Etichete: barcelona , joan laporta , lionel messi , salariu lionel messi , jaume roures
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă