Cine încearcă să îi ia moștenirea lui Viorel Lis. Cu ce probleme majore se confruntă soțul Oanei

2 luni in urmă 37

Viorel Lis trece prin momente crunte! Fostul edil al Capitalei nu poate să stea liniștit nici măcar o secundă, căci există anumite persoane ce râvnesc la averea sa. S-a aflat totul despre problemele pe care le are acesta.

Viorel Lis trece prin clipe grele! Cine vrea să îi ia averea

Viorel Lis se luptă cu unii vecini pentru a câștiga un teren în instanță. În timp ce judecătorii anulaseră o tranzacție a părților, se pare că totul s-a schimbat acum! Fostul edil al Capitalei este obligat să vină cu o soluție cât se poate de repede.

Recent, magistrații au decis să respingă tranzacția părților, așa că Viorel Lis putea să pună capăt coșmarului prin care trece cu vecinii din localitatea natală, dar viața i-a adus noi provocări greu de îndurat!

„Respinge tranzacţia părţilor, formulată în cauza privind pe reclamanţii-pârâţi ION GABRIELA, MEDARU MIHAELA-IULIANA, ION CRISTIAN CĂTĂLIN, pe pârâtul-reclamant LIS VIOREL şi pe pârâta LIS FLORENTINA.”, aflăm din hotărârea luată recent.

Magistrații au venit cu o altă idee pentru acest proces. Părțile sunt obligate să ajungă la o înțelegere, iar lupta s-ar putea încheia abia la finalul lunii septembrie.

„Admite cererea de amânare formulată de părţi pentru a da posibilitatea acestora să ajungă la încheierea unei tranzacții în raport de titlul de proprietate nr. 95472/14.05.1997 înaintat de către O.C.P.I. Argeș”, au decis magistrații, potrivit WOWbiz.

Cine o să rămână cu averea lui Viorel Lis

Viorel Lis a dezvăluit cine o să primească toată averea sa! Se pare că fostul edil al Capitalei s-a decis să îi ofere tot ce are partenerei sale. Mai mult, acesta își dorește ca Oana Lis să apuce să adopte un copilaș pentru a nu rămâne singură.

„Asta e plăcerea ei și mă gândesc și eu că dacă n-am avut copii să nu rămână singură. Pentru mine nu se mai schimbă nimic, e prea târziu.”, a transmis Viorel Lis într-o emisiune.

Cum se simte Viorel Lis. Care este starea lui de sănătate

Viorel Lis a trecut prin multe clipe grele în ultima perioadă. Soțul Oanei este nevoit să meargă la recuperare. Cât despre cum își petrece timpul liber, el se mai distrează jucând la pariuri și făcând exerciții.

„Sunt la recuperare, am probleme cu picioarele, cu mersul. Nu prea mă mai duc. Am un fel de parapareză. M-au stimulat de la început, mi-au spus să nu mă aștept la minuni, dar văd că mă simt puțintel mai bine. Nu mai puteam să merg deloc aproape.

În casă mă mișc destul de bine, pentru că mai sunt ziduri, însă afară este greu de mers, mă ține Oana, mă ajută.

Stau acasă, fac niște pariuri, exerciții și îmi trece timpul. Mi-au spus că măcar să îmi îmbunătățească mersul. Asta-i viața.”, a declarat Viorel Lis.

The post Cine încearcă să îi ia moștenirea lui Viorel Lis. Cu ce probleme majore se confruntă soțul Oanei appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă