Cine gătește, de fapt, acasă la chef Sorin Bontea. Juratul de la Antena 1 a lămurit misterul. „Trebuie să vă zic un secret”

1 lună in urmă 2

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Juratul de la „Chefi la cuțite” a fost întrebat de nenumărate ori de către fani, dacă el este cel care gătește în familia lui, iar acum, acesta a recunoscut cine este, de fapt, chef în bucătăria de acasă.

„Trebuie să vă zic un secret: acasă, soția mea este adevăratul Chef, iar eu mă bucur de bunătățile făcute de ea. Recunosc că sunt acolo când are nevoie de mine, chiar dacă și singură se descurcă excelent.”, a spus Sorin Bontea pe Instagram.

Cine gătește, de fapt, acasă la chef Sorin Bontea. Juratul de la Antena 1 a lămurit misterul. „Trebuie să vă zic un secret”

În cel de-al cincilea sezon „Chefi la cuțite”, Miruna, fiica lui Sorin Bontea, a pregătit o surpriză juratului chiar de ziua sa de naștere, fără ca acesta să știe cine se ascundea în spatele ușilor.

Sorin Bontea alături de fiica luiSorin Bontea alături de fiica lui

,,Ei sunt foarte critici, dacă aș lua cuțitul ar însemna foarte mult pentru mine.

Vreau să iau unul de la tata, îmi doresc mult asta. Mi-ar dovedi că el chiar vorbește serios atunci când îmi spune că sunt talentată și că gătesc bine. Vreau să fie mândru de mine.”, a afirmat Miruna atunci.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă