Cine este tânărul de care Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea „Românii au talent”, s-a îndrăgostit. Mama adoptivă a fetei face primele declarații. „Se ajută reciproc”

2 săptămâni in urmă 1

Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini, a câștigat „Românii au talent” în urmă cu patru ani, iar de atunci, viața ei s-a schimbat complet.

În urmă cu patru ani,Lorelai, care acum are 18 ani, a dat dovadă de putere și tărie de cracater, în special pentru că reușește să fie o artistă completă, care cântă și pictează, chiar dacă s-a născut fără mâini.

61889591Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Viorica Pârva, mama doptivă a tinerei, a povestit pentru Playtech.ro că Lorelai este îndrăgostită de un băiat care merge la un alt liceu, dar cu care se înțelege foarte bine.

„Este îndrăgostită de cineva de suflet, de un coleg de la un alt liceu. Este vorba despre o prietenie de suflet, se ajută reciproc la materii, își spun reciproc oful și asta mă bucură, ca mamă, când văd că se înțeleg bine.

Fac și Tik-Tok-uri împreună, se amuză, se distrează împreună ei doi, se înțeleg bine. El este un băiat cu bun simț, a fost la un moment dat și cameraman la un clip de-al ei”, a povestit mama lui Lorelai Moșneguțu, pentru sursa citată.  

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă