Cine este Ștefania Ștefan de la „Survivor România” 2022. Este concurentă în echipa Războinicilor

2 săptămâni in urmă 31


Ștefania Ștefan este concurentă la „Survivor România” 2022 și face parte din echipa Războinicilor. Tânăra este pregătită să facă față tuturor provocărilor din Republica Dominicană.


Ștefania Ștefan este din Lupeni, județul Hunedoara, însă locuiește în Timișoara. Tânăra este pasionată de sporturile de iarnă și este online streamer. Mai exact, Ștefania Ștefan de la „Survivor România” 2022 se filmează în timp ce joacă diverse jocuri pe calculator. Ea este pasionată de gaming, dar îi place și să călătorească.


Concurenta a studiat la Facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității de Vest din Timișoara. De câțiva ani ea este într-o relație și pozează fericită alături de iubitul ei pe rețelele de socializare. Acum, Ștefania Ștefan este gata să demonstreze ce poate și să își depășească limitele la „Survivor România” 2022.24 de concurenți luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro


Cel mai așteptat format este tot mai aproape de revenire. „Survivor România” este competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului! Noul sezon aduce la start lupta dintre două triburi: FAIMOȘI și RĂZBOINICI! Concurenții se vor confrunta zi de zi în provocări dintre cele mai diverse pentru imunitate și avantaje. Învingătorii își vor asigura liniștea în competiție, dar și resursele necesare vieții acolo, în timp ce învinșii se vor vedea nevoiți să treacă prin consilii de eliminare, dar și prin suferința unor lipsuri și mai mari.


Fiecare dintre cele două echipe este formată din 12 membri, 6 băieți și 6 fete, care vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro. 


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă